Ugrás a cikkhez
Reklám

Sajnos most már nagyon sűrű rendszerességgel kell híreket közölnünk a Jászságról, hogy cigányok itt és itt miféle bűncselekményeket követnek el, lincselnek, lopnak, és így tovább. Ezúttal is egy ilyen hír következik, ám az eddigiekhez képest van egy meglehetősen pikáns éle, az egyébként a cigányok pozitív diszkriminációját hirdető Momentum egyik tagját, sőt, annak önkormányzati képviselőjét, országgyűlési képviselőjelöltjét verték meg. Durván bekopogtatott a valóság, ugyanis információink szerint az elkövető nagy valószínűséggel cigány volt.

Érdekes a helyzet, mivel a tanár, akit megvert egy férfi fényes nappal az utcán, majd elszaladt a papucsával és a napszemüvegével (melyeket menekülés közben egy kukába dobott), önkormányzati képviselő Jászkiséren, illetve a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje – erősítette meg a hírt portálunknak László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Erről maga a sértett ír hosszasan a Facebookon:

Itt látható egyébként az is, hogy Fekete-Győr András, a párt elnöke bemutatja Kovács Mihályt mint országgyűlési képviselőjelöltet, mert ők majd nyugati Magyarországot fognak építeni - csak ez az általuk pátyolgatott cigánysággal nehéz lesz:

Mert igenis ki kell mondani, hogy a Momentum és annak szellemi elődje, az SZDSZ is mélyen felelős azért, hogy ez a helyzet kialakulhatott. Évtizedek óta adják a lovat a cigányság alá, mentegetik bűneiket, a ’90-es években bevezették már az úgynevezett megélhetési bűnözés fogalmát. A rendőrség politikai akarat híján az elmúlt 30 évben nem tudta kezelni a cigánybűnözés problémáját, a szőnyeg alá igyekeznek azt söpörni, elhazudják annak létét, ám most igen drasztikus formában nyalt vissza a fagyi számukra.

Természetesen nincsenek illúzióink, ettől a Momentum nem fog változtatni magyarellenes, cigánybűnöző-mentegető politikáján, de az eset újra csak rámutat arra, a rendteremtés a nemzeti ellenállásra marad, a harmadik útra, mert sem a Fidesz, sem a balliberális tömb ebben nem érdekelt.

Ezért megyünk július 25-én Jászapátira, ahol a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom fog demonstrálni a rendért és közbiztonságért. Akkor is megyünk, még ha ez a térség fideszes képviselőjének, Pócs Jánosnak nem tetszik

Lantos János – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából