Ugrás a cikkhez

A mai napra, június 13-án, déli 12 órától 20 óráig a Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság fokozott ellenőrzést rendelt el Monor város közigazgatási területére - derül ki a MÖM hírszolgálatának közleményéből. Alább a folytatás.

Mint ismeretes ma délután 15 órától a Mi Hazánk Mozgalom és a MÖM szervezésében kerül megtartásra Monoron a Piac téren egy vonulásos demonstráció a közbiztonság védelme érdekében.

A rendezvénnyel egy időben szintén 15 órától a szomszédos Forrás közben a Momentum hirdetett meg egy elleneseményt. Közleményükben a brutális gyilkosságot nem ítélik el, viszont már az előválasztásra buzdítanak és gyűlöletmenettel riogatnak.
Ezzel párhuzamosan a hétvégén Oláh József a Monori Roma Önkormányzat részéről jelentetett meg Facebook-közleményt, amelyben arra kéri az önjelölt jogvédőkké vált levitézlett roma szervezetek politikai kalandorait, hogy ne menjenek ma Monorra. Ők drogprevenciós programok szervezésében képzelik el a megoldást.

Mindettől függetlenül a Dél-Pest megyei településeken a cigányok készültséget hirdettek maguk között, és felkészülten állnak amennyiben atrocitás éri a roma családokat.

Monoron egy 20 éves cigány származású férfi egy tapétavágó késsel támadt rá idős áldozatára a saját otthonában, össze vissza kaszabolta nem csak a felső testét hanem az arcát is, miközben több mint hússzor megszúrta. Az egyik vágás amely a gége porcot érte halálos sebet ejtett az idős emberen. Majd ezt követően beugrott az áldozata gépkocsijába és elmenekült a helyszínről.

Monoron az elmúlt 18 évben ez volt a negyedik gyilkosság. Az elkövetők minden esetben cigányok voltak.

Korábban írtuk: Tapétavágóval ölt Monoron a cigány - de persze csak védekezett, mert az idős magyar rátámadt

Kapcsolódó:

- Újabb lincselés Jászapátiban - még a fideszes Pócs Jánost is megfenyegette a cigány horda

- Jászberénytől Szolnokig minden rendőr a barátjuk - mondták a lincselő cigányok - és tényleg

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából