Ugrás a cikkhez
Reklám

Békés megye 1-es számú választókerületében a jobbikos Stummer Jánost támogatja a Momentum, közölte bejegyzésében a párt elnöke.

Fekete-Győr András hozzátette, hogy a 2022-es kormányváltáshoz mind a 106 körzetben a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kell megtalálniuk az előválasztáson, és meggyőződésük, hogy ebben a választókerületben neki van a legtöbb esélye legyőzni a Fidesz jelöltjét.

A Fidesz ebben a Békéscsaba-központú kerületben 44,7 százalékkal nyert legutóbb, 2018-ban, de akkor nem Stummer volt a Jobbik jelöltje. A párt jelöltje három éve 33 százalékot kapott. A választási zsargonban ezt billegő körzetnek szokták nevezni.

Stummernek a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként véghezvitt hőstetteit a Telex foglalta össze a fenti bejelentéssel kapcsolatos hírében, a teljesítmény valóban bámulatos:

Budapest vagy Békés, oly mindegy az

Stummer Jánost 2017-ben a Jobbik budapesti elnökévé választották. Később Bencsik János lett a fővárosi vezető, de ő kilépett a pártból (de nem azért, mert nem értett egyet a moslékosodással). Most vagy ismét Stummer az elnök, vagy talán már formálisan sincs elnöke Budapesten a Jobbiknak, mely a fővárosban mindig is nagyon gyenge volt. A politikusaik viszont a túlélésre játszanak.

Korábban írtuk: Ha valakinek nem lett volna elég Jakab pszichopata mosolya Szabó Tímea mögött, máris itt a következő





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából