Ugrás a cikkhez

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom közleménye:

A transzok tranzitzónáiért küzdő Háttér Társasággal ne működjön együtt az ügyészség, ne legyen közhasznú, tartassák be velük a törvényeket!

Az LMBTQPI-lobbi egyik legfőbb propagandabefolyásoló szervezetével szemben, a Háttér Társaság ellen ügyészségi törvényességi vizsgálatot kezdeményeztünk idén január végén a Barcsa-Turner Gábor HVIM-elnök, a Háttér Társaság által tett feljelentés miatt indult egyébként megalapozatlan büntetőeljárásban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, amelyet most egy részletesen indokolt beadvánnyal egészítettünk ki.Az ügyészek mellett a pedagógusok között is terjesztik az ideológiát

A beadványunkban kifejtettük, hogy szerintünk törvénytelen, aggályos és felháborító, hogy közhasznú civil szervezetként lehet bírósági nyilvántartásban hazánkban egy olyan egyesület, amely:

Elvárjuk az ügyészség hathatós fellépését a társadalmi béke és a törvényes rend fenntartása, illetve a tradicionális értékek és általános normák védelme érdekében!

Álláspontunk szerint a Háttér Társaság közhasznú jogállásának megszüntetése elkerülhetetlen, de indokolt a Civil tv. szerint a feloszlatása is.

Követeljük, hogy a nyomozó hatóságaink, a rendőrség és az ügyészség zárkózzanak el attól, hogy az említett és más liberális, Soros zsoldos szervezetek a hazai joggyakorlatukat a nyomozó hatóságok számára által kidolgozott protokollokkal, „szakmainak” álcázott véleményezésekkel és érzékenyítő előadásokkal az LMBTQIP-lobbi érdekeinek megfelelő módon és egyúttal az Alaptörvénnyel ellentétes módon formálják.
Döbbenetesnek tartjuk, hogy liberális jogvédő lobbi el tudta érni azt a Legfőbb Ügyészségnél 2019-ben, hogy NF/1621/2015/3. számú leiratában előírja a megyei főügyészségek számára a gyűlölet-bűncselekmény (közösség tagja elleni erőszak bűntette) felderítése és vizsgálata kapcsán ún. Gyűlölet Elleni Munkacsoport (tagjai: Háttér Társaság, Magyar Helsinki Bizottság, TASZ, Amnesty International) által összeállított egyoldalú, többek között a szexuális deviánsok iránt elfogult és a normalitáspárti többség (heteroszexuálisok, magyarok és keresztények) szempontjait nélkülöző előélet indikátor vizsgálati lista alkalmazását. Ez azzal a gyakorlatban már tapasztalt következménnyel jár, hogy - a helyes bírói gyakorlattal ellentétes módon - csak egyes kisebbségek, így a szexuális deviánsok tekintetében alkalmazzák a közösség tagja elleni erőszak bűntettének törvényi tényállását, a normalitáspárti többség tagjaira nem, amely elfogadhatatlan. Követeljük, hogy a liberális jogvédők által sugalmazott ezen ügyészségi leirat haladéktalan visszavonását!

Kelt, Székesfehérvár-Budapest, 2021.03.16.

Barcsa-Turner Gábor elnök (HVIM) és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető (Nemzeti Jogvédő Szolgálat)

A beadványból kiderül, hogy a Háttér Társaság miért nem minősül "közhasznúnak", hanem inkább "közkárosnak".

Akárcsak a távirati iroda: Japán bíróság: bár sok mindent szabad a deviánsoknak, súlyos alkotmányellenes sérelmet szenvednek el

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából