Ugrás a cikkhez
Reklám

A Privatkopo.hu információja szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, egyelőre ismeretlen tettes ellen, a Bár községben augusztus 10-én történt tűzeset ügyében, amelyben egy 62 éves, budapesti üzletember vesztette - gyanús körülmények között - életét.




A bűnügyi portál először júniusban számolt be két cikkben arról, hogy a milliárdos férfit egy többszörösen büntetett tagokból álló, brutális cigány banda tartja fogva - elzárva őt a családtagjaitól, ismerőseitől, üzleti partnereitől -, amely a többmilliárd forintos vagyonára pályázik. A lap a cikkekben felhívta a figyelmet arra, hogy a nagyvállalkozó élete veszélyben lehet.

2020. augusztus 8. és 12. között négy alkalommal riasztották a tűzoltókat Mészáros István Bár községben álló kastélyához. A második alkalommal, augusztus 10-én a férfi életét vesztette, teste a felismerhetetlenségig összeégett.

A rendőrség mintegy másfél hónapig közigazgatási eljárásban vizsgálta Mészáros halálának körülményeit. Néhány napja azonban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság átvette az ügyet, és emberölés bűntett gyanúja miatt - egyelőre ismeretlen tettes ellen - elrendelte a nyomozást, írja a lap.

Korábban írtuk:

- Egyre durvább a cigányok fogságába került milliárdos ügye: már azelőtt megölhették, hogy rágyújtották a kastélyát

- Dikk, micsoda véletlen: halálra égett a cigánybűnözők karmai közé került milliárdos - négyszer is "kigyulladt" a kastély
- Szamurajhadsereg, 740 millió forintos áfacsalás - ezek a jó ajánlólevelek a fideszes ügyvéd-politikusnál
- Bűnözők ajánlgatnak ügyfelet a fideszes ügyvédnek, de állítja, betartja a törvényt - az írásszakértő nem így látja
- Kegyetlen cigánybűnöző bandája hálózott be egy beszámíthatatlan milliárdost - exkluzív fotók, eltüntetni próbált videó
- A fővárosi prostituált- és drogpiacot is uralja az alkoholista milliárdost karmaiban tartó cigány maffia




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából