Ugrás a cikkhez
Reklám

Helyszíni tudósításunk:

Gyülekeznek a Dohány utcában a megemlékezők és a rendőrök is. Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a sajtónak nyilatkozik.Fotók és tudósítás: Ábrahám BarnabásNovák Előd nyitotta meg a megemlékezést. Elmondta, inkább a cigánybűnözőkkel szemben kellene fellépnie a rendőrségnek a tüntetők helyett.
Leszögezte: a cigányintegrációba feneketlen kútként öntik a milliárdokat, ennek véget kell vetni. Közölte: pártja csendőrséggel integrálná a cigánybűnözőket.
Toroczkai László arról beszélt, nincsenek biztonságban a magyarok, a rendőrség a bűnözők érdekeit védi.Rámutatott: kőkemény felelősségük van a cigány politikusoknak a kialakult helyzet miatt.
A rendőrség megkezdte többek vegzálását. Fel fogják jelenteni Árgyelán Jánost és Novák Elődöt is.Apáti István beszél: Magyarországon választási rasszizmus folyik. Hideg számításból, a négyévekénti szavazás miatt nem oldják meg sem a balliberálisok, sem az ún. "jobboldaliak" ennek a cigány szubkultúrának a problémáját.
Elindultunk a Deák térre. A rendőrség nem volt hajlandó biztosítani a menetet - írja tudósítónk.A megemlékezésen mintegy 2500-3000 ember vett részt. Sokan mécseseket helyeztek el a meggyilkolt fiatalok emlékére, a tömeg időnként a "Ria-ria Hungária" és az "Igenis van cigánybűnözés!" rigmusokat skandálta.


A megemlékezés méltóságteljesen ért véget.

Olvasónk képgalériája:Pénteki frissítés: Mozgásban a rendőrségi vegzatúra+újabb képgaléria

Szombati frissítés: Hosszabb videó a csütörtöki eseményekről

Kapcsolódó: Toroczkai az elcigányosodás lehetőségéről beszélt a fehérbűnözésben reménykedő Azonnalinak

Korábban írtuk: A rendőrségi gáncsoskodás ellenére megtartja cigánybűnözés elleni felvonulását a Mi Hazánk - még a TASZ szerint sem bírságolhatják meg a résztvevőket

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából