Ugrás a cikkhez
Reklám

Az "egyik legnagyobb közösségi oldalon" a napokban nyilvánosságra hozott videófelvétel alapján indított nyomozást a Nagykátai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt 2020. február 1-jén. Az egyik nagykátai középiskola egyik tantermében előző nap rögzített felvétel szerint egy diák tanárját szidalmazta, fenyegette, többször felé ütött, miközben több tanuló folyamatosan hergelte, buzdította. Tettükkel akadályozták a pedagógus jogszerű eljárását, a tanítást.

A nagykátai rendőrök 2020. február 3-án két 15 éves "fiút" gyanúsítottak meg közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével. Mindketten elismerték és megbánták a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. "Nem gondolták, hogy baj lehet belőle."

2020. február 4-én további két "tanulóval" szemben indult büntetőeljárás közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Egyikük, egy 15 éves "fiú" nem ismerte el a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Másikuk, egy 16 éves "fiú" is tagadta a bűncselekmény elkövetését, és a gyanúsítás ellen panasszal élt.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság folytatja le - közölték a Police.hu-n.

Korábban írtuk: Cigány a tanárnak: kapd be a f@szom, megb@szlak! - Így viselkednek integrálhatatlanék a tanteremben





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából