Ugrás a cikkhez
Reklám

Nem értik a liberális széplelkek, vajon mi szükség lehet arra a csúnya szegregációra... Lassan beszélni kezdenek a gyöngyöspatai tanárok, de egy ilyen videó többet mond ezer szónál. Már csak abba kell belegondolni, hogy ha így viselkednek a tanárral, milyen szinten terrorizálhatják a magyar gyerekeket.

Ne legyenek kétségeink, nem "egyedi, elszigetelt esettel" állunk szemben. A kérdés csak az, miért nem lép fel a jelenség ellen immár tíz éve a szavakban nagyon nemzeti kormányunk, mely megvéd mindenkit... Ja, hogy tíz éve rend van, amúgy pedig ők a szegregáció felszámolásának élharcosai...

A videót egy olvasónktól kaptuk, aki Facebookon találta, ő maga sem tudja, hol és mikor készült, csak azt, hogy egy kisvárosi szakiskolában egy tanórán. /Frissítés: úgy értesültünk, az eset ma, azaz január 31-én történt Nagykátán./ De valójában mindegy is, hol készült, hiszen szinte bármelyik iskolában készülhetett volna, ahol jelentős számban fellelhetők a Fidesz "rejtett erőforrásai"... Akikkel szemben a magyar tanárok és a magyar tanulók teljesen védtelenek. Mert, ahogy a kormányszóvivő mondja:

A gyermekek bármilyen hátrányos megkülönböztetése elfogadhatatlan.

Ha nem indul, itt is megtekinthető.

Frissítés: "sokkal több ilyen történik, mint amennyi felkerül a hálóra"

Vannak helyek, ahol már teljesen ellehetetlenül az oktatás - jelentette ki a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke az RTL Klubnak.



Eddigi ismereteink szerint ők voltak az egyetlenek, akik feltüntették a videó forrását. Nem így a HírTV, a 888 és még sokan mások

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

- "Megb...tam anyádat!" - így csicskáztatják a tanárt a kormány rejtett erőforrásai egy pesterzsébeti középiskolában

- Kurvának, g*cinek hívták a tanárokat a szegény szegregáltak, bántalmazták őket, betörtek hozzájuk





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából