Ugrás a cikkhez
Reklám

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció – ezeket ígéri az Angyal Ügyvédje nevű blog, amit nyilvánvalóan a Borkai-botrányt kirobbantó Ördög Ügyvédje után lett elnevezve. A blog mögött álló(k) személy(ek) azt állítjá(k), hogy „amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én blogunk nem nevezi meg őket – írja 24.hu.

A blog – amiről a Fideszhez közeli Pesti Srácok számolt be először – egészen pontosan írja körül a vádjait: állítólag egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba  jár kurvázni és drogozni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.



A blog szerint ebben az épületben található a kéjlak

A lap informátora szerint ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pubot, ahová pártjuk is gyakran szervez “csapatépítő” rendezvényeket – állítja az Angyal Ügyvédje.

A 24.hu körbekérdezett és többen megerősítették, hogy MSZP-sek szoktak odajárni néha. Viszont bárkivel beszéltek, azt mondta, ennyi az összes igazság a történetben.

Az Angyal Ügyvédje azt is állítja a fentieken túl, hogy a politikusok dílere is állást kapott október 13-a után az önkormányzatban az új polgármester alatt.

„A bulik női résztvevői, a blogunknak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják” – zárul az első poszt.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából