Ugrás a cikkhez
Reklám

Kálló Gergely indulhat a jövő év elején esedékes időközi országgyűlési választáson Dunaújvárosban, beállt mögé az összes ellenzéki párt. A várost is magában foglaló választókörzetben azért kell majd voksolást tartani, mert a korábban ott győztes jobbikos Pintér Tamás időközben Dunaújváros polgármestere lett. Az időközi választást egyébként jövő év február 16-án tartják meg - írja a Magyar Hang.



"Az ellenzéki erő" - milyen diszkrét megfogalmazás az igazság helyett, mely valahogy így hangzana: magyargyűlölők és szemkilövetők trójai falova

Pintér Tamás a jelöltet bemutató sajtótájékoztatón elmondta, hogy Kálló Gergely a kabinetfőnöke. Beállt mögé a teljes ellenzéki összefogás, a helyi Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum is. (Szép életút, korábban még a Trianon-felvonulás egyik szónoka volt, illetve gázsprét osztott a bécsi nőknek az erőszaktevő betolakodók ellen, hogy csak két példát említsünk - a szerk.)

Kálló Gergely azt mondta, 2008 óta tagja a Jobbiknak, 2011 óta dolgozik a magyar Országgyűlésben, Pintér Tamás munkáját 2016 óta segíti. Hangsúlyozta, alázattal és szorgalommal dolgozik majd az ott élőkért, ahogy azt eddig is láthatták tőle az emberek.

A Jobbik országgyűlési frakciójából még Mirkóczki Ádámból is polgármester lett, ő is inkább a városvezetést választotta a parlamenti munka helyett. Mivel azonban nem egyéniben, hanem listáról jutott be korábban az Országgyűlésbe, így saját pártja választhatta ki utódját, aki Dudás Róbert lett.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából