Ugrás a cikkhez
Reklám

A rendőrségi közlemény egy október 13-i, gyöngyösi közlekedési balesetről:

Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost.

Az eddigi információk alapján 2019. október 13-án 18 óra 50 perc körül Gyöngyösön, a Bene utcában egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogos férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik. Kerülni a település belterületén tudnak az arra közlekedők.

Alább pedig egy gyöngyösi olvasónk levele:

Egy kazincbarcikai fiatalember, S. Attila halt szörnyű halált: egy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt cigánybűnöző gázolta halálra. 130-cal hajtott belterületen.

A fiú szülei korábban meghaltak, nagymamájával élt. Azért jött Gyöngyösre (a közeli gumigyárba) dolgozni, hogy segítsen neki anyagilag. A fiam ismerte, ő is ott dolgozik. Két idegen (angol, német) nyelven beszélt, nagyon szerették, műszakvezető volt. Hülyéskedtek is vele, hogy ő a "kis Hitler" (elég németes, kemény vonásai voltak).

A tragédia megtörténtekor már 3 napja 12-ezett, ment volna a munkásszállóra. Az út nem volt kivilágítva, igaz, be volt dugva a füle, zenét hallgatott, ezért a hírekben őt hozták ki egyedüli hibásnak.

Azt később tudtuk meg, hogy egy audis cigány, aki "Kenyeres" névre hallgat, kapta telibe. A fiatalember az ütközés következtében 20 métert repült, a mentős ismerős elmondása szerint a felismerhetetlenségig roncsolódott.Az Audi a gázolás után (kép: Heol)

Szeretném, ha minél nagyobb nyilvánosságot kapna az ügy: tudja meg mindenki, ki miatt kellett meghalnia ennek a dolgozó, rendes magyar embernek!

Egy mocskos, bűnöző retek miatt! Nem tudok megnyugodni azóta - pedig én személyesen nem ismertem, csak a fiam. Szegény nagymamája egyedül viseli a gyászt, gyűjtünk neki pénzadományt, a gumigyár állja a temetési költségeket.

Kérlek, emlékezzünk meg róla egy kicsit, és tudja meg minél több ember, mi megy itt. Ezek meddig tehetnek meg mindent?

Köszönettel,
N. K.

Kapcsolódó: Az érdi bácsi eleget élt már, részeg és drogos gyilkosa pedig eleget volt börtönben - egy kis pénzért őt is kiengednék

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából