Ugrás a cikkhez
Reklám

Döbbenetesnek tartják a Dózsa György úti balesetben elhunyt egyetemista fiú hozzátartozói azt, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája betegsége miatt megszüntette "M." Richárd letartóztatását és Budapest, valamint Pest megye területére is a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. A tragédiában elhunyt M. Dávid édesapja nyilatkozott a 24.hu-nak a hétfői döntés után.




"Remeg a gyomrom, nehéz most megszólalni és bármi értelmeset is mondani. Felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet azok után, hogy több mint hét év fegyházat kért rá az ügyész. A nejem is teljesen összetört. Mondtam neki, hogy ne sírjon, mert nem tudunk vele mit kezdeni, de hiába. Azóta sír, hogy elolvasta a hírt" – mondta Molnár József, akit az háborít fel a leginkább, hogy "M." Richárdnak még nyomkövetőt sem kell viselnie, azaz korlátozás nélkül, szabadon mozoghat Budapesten és Pest megye területén.

Remélem, hogy nem a szíve fáj, és csak meg akar pattanni az országból. Így legalább egy életen át üldözhetjük, és tízszer akkora büntetést kap majd, ha elkapják. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen bűnözőről leveszik a nyomkövetőt. Honnan fogják tudni a hatóságok, hogy merre jár és villamossal utazik, vagy éppen megint kocsival száguldozik veszélyeztetve ezzel újabb ártatlan emberek életét? Erre nincsenek szavak.

Korábban írtuk: Kiengedték a börtönből Mercedeses Ricsit - a bíróság bevette, hogy szívbeteg szegény





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából