Ugrás a cikkhez
Reklám

Ámulva figyeltem kedden a Kossuth téren, hogy Gyurcsány Ferenc és a DK milyen lenyűgöző, látszatra sokkal inkább Orbán Viktornak, mint az ellenzéknek kedvező utcai tiltakozássorozatot indított Ellenállás néven - írja a 444 zsidó blog. Alább a folytatás.




Még Gyurcsány sem volt képes úgy tenni, mintha hinne az első pillantásra is kamuízű akcióban, hiszen a nyitóeseményen többek között, idézem a tudósításból:

 Arról szónokolt, hogy a magyar demokráciát már csak az utcára vonuló tömegek menthetik meg, miközben a tüntetésre csak a saját minipártjának a híveit invitálta meg. Arról öblögetett, hogy a civilek és a politikusok legszélesebb körének összefogására van szükség, de meg sem említette a háta mögött 50 méterrel - szintén a rezsim megbuktatása céljából - táborozó civileket. Azzal lázított, hogy addig tartja az embereket az utcán, amíg le nem mondatják a kormányt, hogy egy gyengébb pillanatában ő maga mondja azt kókadt hangon, hogy a kormányváltásig tartó tüntetéssorozatuk talán csak a hétvégéig fog tartani, aztán elfogy a lelkesedés.

Most kiderült, hogy még ez is optimista gondolat volt. Szerdán ugyanis megtartották a második Ellenállást, hogy ma a következő értesítés fogadja az érdeklődőket:




A párt azt posztolta ki, hogy vidéken folytatják a nagy sikerű rendezvénysorozatot. Hogy miért?

"A mai napon Budapesten már nem lesz tüntetés, hogy holnap már Szegeden tüntethessünk az európai Magyarországért."

Beálltak a XXI. századi Momentum mögé a szocionisták, Gyurcsányék és Kari Geriék - és egy egész tömeg támogatja őket

Ugyan az Orbán-buktató Ellenállás! jelentőségéhez nem mérhető, de olvasónknak köszönhetően megtudtuk, hogy a DK-nak nem a 444 által felfedezett fentebbi az egyetlen kormánybuktató facebookos húzása.

Ezúttal éppen a november 11-én esedékes XVI. kerületi időközi önkormányzati választás miatt fújta össze a szél Budapest balliberális szemetét. Kóczán Károly a Momentum kerületi elnöke lesz az ellenzéki - vagy inkább ellenálló - jelölt, aki mögé a DK mellett az MSZP, és a Párbeszéd is beállt. A Momentum örül az új barátoknak, de szerintük egy kis XXI. századi támogatással lenne teljes kép:

Bízunk benne, hogy az LMP és Jobbik is egységesen Károlyt fogja támogatni, a NER jelöltjével szemben.

Már csak szavazók kellenének, de őket hozza a DK vérprofi helyi Facebook-oldalán közölt illusztráción (?):




Korábban írtuk:

- Fletóék ellenálltak, a fasiszta hordók pedig csúnyán megkapták a magukét

- Gyurcsányék is ellenállók lesznek, ők talán még a Jobbiknál is hamarabb lebontják a Hitler-diktatúrát

- Ellenállás, lázadás, csak így dönthető meg a diktatúra! És Európai Egyesült Államokkal, "menekült"befogadással





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából