Ugrás a cikkhez
Reklám

Én azt látom, esélyes, hogy Vona Gábor vissza fog térni, akár a párt élére, akár a politikába, nem beszéltünk erről, de ahogy én Gábort ismerem, neki vannak ilyen szándékai, vagy a későbbiek folyamán lesznek; én meg lennék lepve, hogyha ez nem így lenne - jelentette ki Volner János az ATV-ben.

Azt is elmondta, nem zárja ki a lehetőségét, hogy a 2022-es választáson ismét Vonával az élen indul a Jobbik megmaradt része. Hozzátette: nem hiszi, hogy egy 40 éves ember, aki érez magában politikai tartalékot, vissza akarna vonulni.



2022-ben ismét Hanuka Gabi ígérheti holtbiztosra a győzelmet

A frakcióvezető-helyettes (és a párt EP-listájának vezetője) azt sem rejtette véka alá, hogy

Sneider Tamás volt a párton belül messze a legközelebbi ember Gáborhoz, a pártelnökségen belül is messze vele volt a legbizalmibb a viszonya, nyilván azért is lett ő a párt elnöke, mert  a Vona Gábor-i utat ő vitte egyedül tovább.

Arra az újra feltett kérdésre, miszerint visszatér-e Vona Gábor a Jobbik élére valaha, Volner János így válaszolt:

Én biztos vagyok benne, hogy Vona Gábor a politika világába vissza fog térni, és esélyesnek tartom azt is, hogy a Jobbikon belül vezető szerepet fog vállalni.

Alább tekinthető meg a teljes beszélgetés:

Frissítés: "Sneider Tamás folyamatosan kapcsolatban van Vona Gáborral"

Ezt jelentette ki ugyancsak Volner János a HírTV-ben. Ebben a stúdióban is elmondta, hogy "messze-messze" Sneider áll a legközelebb Vonához, nagyon szoros magánéleti-baráti viszonyban vannak - ezzel indokolta Volner, hogy ő nem indult az elnökségért a tisztújításon.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: Novák: Vonának komoly felelőssége van a Fidesz kétharmadában





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából