Ugrás a cikkhez
Reklám

Alább olvasható a kormánypárt közleménye az éppen aktuális holonapra. Az áll benne, hogy Orbán Viktorék fejet hajtanak azon zsidók előtt, "akiknek életét a náci megszállók és a velük együttműködő magyar nyilasok vették el". (Arra már ki sem térünk, hogy vajon mi fán teremhetnek azok a "zsidó származású magyarok"...)




Tehát fejet hajtanak azok előtt, akik életét a németek és a nyilasok vették el. Ezen kijelentés alapján három eset lehetséges.

1. Az, hogy a kormány valóban csak a németek és a nyilasok által "megölt" zsidók előtt hajt fejet, azok előtt nem, akiket Horthy alatt, azaz jóval Szálasi hatalomátvétele előtt deportáltak. Ha így értik ezt, az elég nagy fejcsóválást kell hogy eredményezzen a kiirtottak körében Bibitől Zoltaiig, a hivatalos holoálláspont szerinti áldozatok elsöprő többsége ugyanis nem a nyilasok, hanem Horthy alatt vesztette életét.

Idézet a Wikipédiáról:

1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000 magyar zsidó áldozata volt a holokausztnak.

(...)

Az első tömeges zsidó deportálások 1944. május 15-én kezdődtek el. Május 15-e és július 8-a között 435 ezer személyt szállítottak ki az országból.

Eszerint szinte valamennyi zsidót Horthy országlása alatt ölték meg. Előttük nem hajtanak fejet, csak a pár száz nyilas uralom alatt a befagyott Dunába "belelőtt" zsidó előtt? Lenne ebből botrány meg szemétkupac a Szabadság téren rendesen.

2. A második lehetőség az, hogy egy tudatlan idiótára bízták a közlemény megírását. Olyanra, aki még a fenti idézetet sem volt képes kikeresni a hivatkozott Wiki-szócikkből. Ez is főbenjáró bűn lenne, mert az isteni ajándékok legfontosabb projektjét gyalázták meg azzal, hogy ennyire nem tartották fontosnak. Főleg hogy ők maguk vezették be 2000-ben. Nyilván nemzeti indíttatásból.

3. A harmadik és legvalószínűbb lehetőség pedig az, hogy megint hazudnak, és történelmet hamisítanak. A nyilasok nyakába varrnák azt, ami Horthy alatt történt. Mint ismeretes, a nyilas hatalomátvételre csak 1944. október 15-én került sor.

Főleg hogy Szálasi a németek erőteljes nyomása ellenére 1944 novemberében létrehozatta a védett pesti gettót, ahol a mai magyargyűlölők szülei és nagyszülei szépen átvészelték a háborút, miközben a hazát védő magyarok tízezrével estek el a harctéren vagy a légitámadások következtében. Elfogadta továbbá a nemzetközi jog szerinti érvénytelen védleveleket is.
(Wikipédia, Szálasi szócikk)
"És hogy miért "ajándékozta" a Fidesz a nyilasoknak az úgynevezett holokausztot? Jó kérdés, ha figyeljük a közeljövő eseményeit, talán megtudjuk a választ. Elképzelhető, hogy a Horthy-korszak elfogadhatóbbá tétele a cél, figyelembe véve, hogy a kormányzó hosszúra nyúlt országlásának jó néhány negatív eleme visszaköszön Orbán politikájában is. Az ellenzék ellehetetlenítése mindenképpen.

Ugyanakkor lehet ez a szokásos fideszes hála is: a rájuk szavazó, Isten megvilágosító kegyelme által vezetett nemzeti radikálisok felfoghatják köszönetnyilvánításként a szavazataikért...

A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleménye

A mai napon a Holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk. A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség fejet hajt a döntő többségükben zsidó származású magyarok emléke előtt, akiknek életét a náci megszállók és a velük együttműködő magyar nyilasok vették el. Elutasítjuk és elítéljük a fajgyűlölet és az antiszemitizmus minden formáját.

A Fidesz-kormány továbbra is mindent meg fog tenni azért, hogy senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés származása vagy vallási hovatartozása miatt. Ma Magyarországon a Fidesz jelenti a garanciát arra, hogy a hazai zsidóság békében és biztonságban élhet hazánkban.




(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából