Ugrás a cikkhez
Reklám

A tárgyalások február 13-án, 15-én 20-án és 27-én, 9 órakor lesznek a Fővárosi Ítélőtábla dísztermében (1055 Bp., Markó u.16).
A jogerős határozathozatal február 27-én várható.

Figyelem! Regisztrációhoz kötik a részvételt! - hívja fel a figyelmet a Budaházy.org.

Aki a szimpátiáját fejezné ki a koncepciós eljárásban meghurcolt és "terrorizmusért" nem jogerősen 125 év fegyházra ítélt személyek mellett, vagy csupán kíváncsi arra, hogy a szabálytalan, megindokolatlan, iratellenes és különös körülmények között született elsőfokú ítélettel mit tud kezdeni a másodfokú bíróság, az élőben is megteheti ezt, ugyanis a másodfokú eljárás nyílt ülésekkel zajlik le.




A regisztráció menete

Legkésőbb február 12-én 12 óráig regisztráltatnia kell magát annak aki meg kíván jelenni, de javasoljuk, hogy ezt ne halogassák addig, hiszen a bürokrácia malmai lassan őrölnek.

Regisztrálni a sajto@fovitb.birosag.hu elektronikus címen lehet. Az e-mailben fel kell tüntetni a regisztrálandó személy nevét, személyi igazolvány számát, valamint azt, hogy a Budaházy-ügy másodfokú nyilvános üléseinek melyikén (2018. február 13., 15., 20., 27.) kíván megjelenni. További információt és a sajtóakkreditáció menetét a Fővárosi Ítélőtábla regisztrációs felhívásában lehet találni.

A tárgyalás Facebook-eseménye itt található.

Az Ítélőtábla nincs a helyzet magaslatán

A Fővárosi Ítélőtábla tárgyalási jegyzékében részleteket is megoszt az ügyről, melyből az látható, hogy fogalmuk sincs, hogy milyen ügyről is kellene majd ítéletet hozniuk.

Néhány kiragadott példa, az Ítélőtábla felületességére:

A vádlottak szempontjából ez nagyon nyugtalanító, hiszen az az Ítélőtábla fog 125 évnyi fegyházról dönteni, mely még ilyen alapvető dolgokat sem lát át.

Képernyőmentések a tárgyi tévedésektől hemzsegő bírósági honlapról:










A Budaházy.org frissítése:

Az Ítélőtábla olvas minket

Köszönjük, hogy a Fővárosi Ítélőtáblát is az olvasótáborunk részeként tudhatjuk. A mai napon (2018.02.07.) olvashatták a cikkünket, mert a tárgyalási jegyzékükben javították azokat a hibákat, melyeket fentebb említettünk (mellékesen megjegyezzük, hogy csak a hibák egy részét írtuk le...). Bízunk benne, hogy a fellebbezéseinket ugyanígy figyelembe véve bírálják majd el az elsőfokú ítélet hibáit is.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából