Ugrás a cikkhez
Reklám

"Felháborodottan kereste meg a Tények szerkesztőségét Terry Black azzal, hogy meg akarták vesztegetni. Az előadóművésznek ötmillió forintot ajánlottak, ha azt mondja, hazudott egy korábbi interjúban Vona Gáborral kapcsolatban. Terry Black viszont továbbra is fenntartja az állításait, és azt mondja, bizonyítékai is vannak" - írja a TV2-höz hasonlóan Fidesz-szócsővé változtatott Origó.




"Megkeresett a jobbikos vállalkozó, közölte, hogy ad nekem 5 millió forintot, ha mindent visszavonok, amit mondtam Vona Gáborról. Mondtam neki, hogy ez nálam nem nyerő, mert én igazat mondtam, és úgy gondolom, hogy ennek nincsen anyagi megvehetősége" - mondta a Vajna-féle kanálisnak a Rácz Károly nevű vén buzi.

Korábban azonban nem jelent meg a bíróság előtt azon a peren, amelyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke indított ellene a kijelentései miatt. "Terry Black" szerint a feltételezés is felháborító, hogy a beígért pénzt miatt maradt távol - egyszerűen azért nem jutott el a meghallgatásra, mert "rossz címre kapott idézést". Ha át tudta volna venni a hivatalos levelet, elment volna a perre. "Álljon meg a menet, talán az ő ügyvédjüknek kellett volna egy olyan címet megadnia, ahonnan engem a bíróság idézhet, nem?" - vetette fel. Hozzátette, hogy minden korábbi állítását fenntartja, és azokat a bíróságon is elmondja bármikor.

Azt mondta, ő valós dolgot állít, de "nem a bosszú hajtja, hanem hogy kiálljon a kisebbségek mellett". "Itt ez a Vona gyerek, aki ebben a társaságban kezdte pályafutását, és éppen ő akar bennünket gettósítani. Na, hát azért ez így nem működik még 20 millióért se" - jegyezte meg.

A Tények megkereste Vona Gábort, hogy szembesítse a kedvenc házi köcsögük állításaival. Mivel nem érték utol a pártelnököt, végül a Jobbik sajtóosztályán keresztül tették fel kérdéseiket. Arra voltak kíváncsiak, hogy Vona Gábor járt-e a Kertész utcai Lokál szórakozóhelyen, a Kapu szerkesztőségében, vagy Rácz lakásán, és tud-e arról, hogy bárki megpróbált volna pénzt felajánlani az "előadóművésznek".

Mind a négy kérdésükre nemleges vagy cáfoló választ kaptak.

Frissítés: "tanúja" is van az "előadóművésznek"

Méghozzá egy másik "előadóművész", egy ugyanolyan kivénhedt köcsög, aki Amanda Elstaknak hívatja magát:




Előadóművészi teljesítményéből olvasóinknak korábban már bemutattuk a Gárda-dal című örökzöld világslágert:

Hasonló színvonalú a Tények újabb összeállítása is:

Kapcsolódó: "Amanda" 2007-es levélváltása az akkori Jobbik akkori kommunikációs igazgatójával

Korábban írtuk: 18+: A felvonuló buzik szerint mi vagyunk a betegek - ha másként látja, közölje "Amandával"! + élménybeszámolók





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából