Ugrás a cikkhez
Reklám

Szórakozni indult, és soha nem ért haza az a 18 éves lány, aki gyanús körülmények között lett rosszul a Balaton Soundon. Az orvosi ellátóból elengedték, ám utána elesett, és beverte a fejét.



Illusztráció a rendezvényről (MTI-kép)

A kanadai DJ-k öltözőjében ájultan talált fiatal lányok esete után egy újabb, a fesztiválhoz kapcsolódó tragédiáról szerzett tudomást a Bors. Információik szerint egy 18 éves lány a Balaton Soundon bulizott, ám az este folyamán rosszul lett, és a fesztivál területén az egészségügyi ellátóba kísérték.

Nem kizárható, hogy a fiatal valamilyen szer hatása miatt szorult ellátásra, mindenesetre az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után nem igényel szoros felügyeletet. Ám miután elbocsátották az egészségügyi ellátóból, a lány elesett, és a betonba ütötte a fejét. Már a helyszínen érzékelhették, hogy súlyosan megsérült, mert azonnal kórházba szállították.

Ott azonban kiderült, hogy hatalmas a baj. A gyors orvosi ellátás ellenére a lány életét már nem lehetett megmenteni. A családja felvette a kapcsolatot egy jogásszal, tudni szeretnék, hogy pontosan mi történt a gyermekükkel. A rendőrség ugyanis nem indított büntetőeljárást az ügyben.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot. Arról érdeklődtek, érkezett-e a rendőrséghez jelzés az említett esetről, és ha igen, indult-e az ügyben eljárás, s van-e gyanúsított. Or­bán Zoltán sajtóreferens azt közölte: „Az eset kapcsán az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat”.

Amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fo­gyasztott, az legfeljebb annyit vonhat maga után, hogy a rendőrség kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást indít, amelyet aztán hamar le is zár.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából