Ugrás a cikkhez
Reklám

"Magyarországot megdöbbentette a három elrabolt izraeli fiatal hidegvérű meggyilkolása, és a leghatározottabban elítéli a szörnyű bűntettet, bárki és bármilyen céllal követte is el" - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hétfőn este az MTI-vel. A KKM közleményében azt írta: a fiatalok életét "azok oltották ki, akik tagadják az izraeliek és a palesztinok közötti megértést". (Mintha nem éppen azok tagadnák, akik most otthagyták a fogukat, hiszen telepesként ők maguk mentek oda földet foglalni és a bajt keresni - a szerk.)




"Az áldozatok ahhoz a fiatal nemzedékhez tartoznak, amelynek feladata és joga lenne a béke felelősségének felvállalása és eredményeinek megélése. A gyilkossággal megtagadták alapvető emberi jogaikat és a béke vízióját is" - tette hozzá a KKM. (Pedig a megszállt területre érkező telepesek egyáltalán nem a béke szándékával érkeznek, hanem azért, hogy megfosszák életterüktől, vizüktől, megélhetési lehetőségüktől és akár életüktől is a palesztinokat, hiszen köztudottan felfegyverezve járnak-kelnek, s a megszálló hadsereg védelmét élvezve gyakorlatilag azt tesznek, amit akarnak. Három ilyen ultraortodox telepessel végeztek most olyan palesztinok, akiknek nem tudjuk, milyen indítékaik voltak, elvették-e a földjüket az "ártatlan" telepesek, vagy "csak" az olajfáikat vágták ki, esetleg megölték valamelyik rokonukat, netán a gyermeküket - mert nekik ezt is szabad - a szerk.)



Néhány fénykép az ártatlan zsidó telepesekről, akik a "béke víziójával" lépnek Ciszjordánia földjére (a fegyvernek látszó tárgyak a kezeikben valójában békegalambok)










Navracsicsék azt írták a nevünkben, "ebben a szomorú pillanatban Magyarország a fiatal áldozatok családjai és Izrael egész népe mellett áll".



Ön is ezek mellett áll?










"Meggyőződésünk, hogy az önvédelem jogának gyakorlása közben a bölcs és visszafogott reakció a megfelelő válasz a szélsőségesek provokációjára. A béke megteremtése bizonyítja majd, hogy nem volt igazuk" - írják az álszent cionisták, önvédelemről hazudozva megszálló terroristák esetén, s eljátszva, hogy nem tudják, mi fog következni, és mi zajlik ezekben a pillanatokban is Ciszjordániában. Röviden: 420 palesztint letartóztattak, hogy akár évekig bent tartsák őket bírósági ítélet nélkül, 2200 épületet dúltak fel, és öt vétlen palesztint gyilkoltak meg csak a "keresés" során. (Azóta ez a szám nyolcra emelkedett - a szerk.) Azóta pedig felrobbantották a két állítólagos elkövető házát, egy ugyancsak vétlen palesztin gyermek halálát okozva. De persze értük nem ejt krokodilkönnyeket Navracsics és zsidóseggnyaló csapata...

(Kuruc.info - MTI korrigálva)



Friss hírek az elmúlt 24 órából