Ugrás a cikkhez
Reklám

Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke írja Fb-oldalán:

Némi megdöbbenéssel olvastam Szabó Zsolt államtitkár sorait a Hatvan Online oldalán. Korábban is elmondtam, illetve elmondtuk mi, jobbikosok: a bevándorlás kapcsán a felelős hozzáállás megköveteli minden magyartól, hogy nemzeti egységben gondolkodjon. Ehhez mi továbbra is tartjuk magunkat, minden intézkedést támogattunk és támogatunk a jövőben is, amely a magyar emberek érdekeit szolgálja. Azonban az államtitkár pártpolitikusi sorait vissza kell utasítanom, illetve egy-két tényre felhívnám a figyelmét: az internet világában pillanatok alatt leellenőrizhető, hogy a Jobbik, személyesen Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere vetette fel elsőként a kerítés építésének a szükségességét, hozzátéve azt is, hogy az önmagában nem jelent megoldást, azt rendőrökkel, vagy a visszaállított határőrséggel őrizni is kell. Ez tény. Ahogy az is tény, hogy a miniszterelnök fogalmazott úgy pár hónapja az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott sajtótájékoztatón, hogy "Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti", de a múlt hónapban is kifejtette az iszlám iránti személyes tiszteletét (Bild, szeptember 12.). Az államtitkár logikája szerint Orbán Viktor bort iszik és vizet prédikál, lélekben iszlámpárti, szólamokban bevándorlásellenes?

Remélem Szabó Zsolt államtitkár úr a jövőben partner lesz az építő jellegű jobbikos javaslatok elfogadásában, a kormány képviselőjeként pedig ilyen vészterhes időkben nem a magyar embereket elválasztó árkok mélyítésén dolgozik majd. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánok neki, bízva abban, hogy korunk legnagyobb kihívásokkal fenyegető problémája kapcsán egyszer ő is képes lesz nemzeti egységben gondolkodni, félretéve a meglévő frusztrációit és személyes motivációit. A felelős hozzáállás igénye és a haza érdeke most egyaránt ezt követeli minden magyartól.

Az előzményekről

Szabó Zsolt az egyik regionális lap kérdésére (Milyen válaszokra törekednek ebben a válsághelyzetben az uniós politikusok, vagy például a magyar pártok?) így fogalmazott:

- Mára odáig jutottunk, hogy Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg. Az európai politika szégyene, hogy mindez bekövetkezhet. Nem a bevándorlók tehát az ellenfeleink, hanem a felelőtlen politikusok. Eközben a magyar baloldal bevándorláspárti, a Jobbik pedig kétszínű politikát folytat és veszélyes. A baloldal nem a magyar emberek érdekeit nézi, hanem felelőtlen magatartásával tovább mélyíti a kialakult válsághelyzetet. A Jobbik bort iszik és vizet prédikál. Lélekben iszlámpárti, szólamokban bevándorlásellenes – szögezte le az országgyűlési képviselő. - A magyar kormány egyértelmű lépéseket tett. Az Országgyűlés uniós tagjelölt Szerbiát, így az onnan érkező bevándorlók nem kaphatnak menedékjogot (a Hatvan Online impotens megfogalmazása - a szerk.), esetükben egy gyorsított eljárást követően lehetőség nyílik a visszatoloncolásukra.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Már nincs haram a Fidesz és a magyarországi mohamedánok között

- Jobbikos válasz a CÖF-plakátokra

- Plakátkiállítást nyitott a szelektív memóriával rendelkező CÖF, de félmunkát végzett az Orbán-fetisiszta álcivil szervezet

- Kapóra jött Szabó Zsolt autóbalesete: a Jobbiktól tartván inkább államtitkárát hagyta megpuccsolni a Fidesz





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából