Ugrás a cikkhez
Reklám

Fegyelmi vizsgálat folyik Vízvári György ellen, aki egyes információk szerint a legesélyesebb a budapesti rendőrfőkapitányi posztra. A Magyar Hírlap információi szerint Gergényi Péter egyik utolsó intézkedéseként indított fegyelmi vizsgálatot Vízvári György ellen.

Egy korábbi vizsgálat ugyanis állítólag feltárta, hogy a vízi rendészet kikötőiben engedély nélkül tárolnak civil hajókat, illetve azokat baráti áron javítják a rendőrség eszközeivel. Vízvári György pedig - mivel a név kötelez - a Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője.

Vízvári György állítólag a miniszteri esküjét hétfőn letevő Takács Albert jelöltje a budapesti rendőrfőkapitányi posztra. Hivatalosan hétfőn nevezi meg jelöltjét a posztra az új rendészeti miniszter. Jármy Tibor, a BRFK szóvivője csupán annyit mondott, több fegyelmi eljárás van folyamatban, azokról csak lezárásuk után nyilatkoznak.

(FN nyomán)

Kuruc.info kommentár: Nyilván ezért is védték Kúrcsányék annyira főpribéküket, hiszen túl sokat tudhat, s most kipakolhat... Persze ez csak egy kicsinyes bosszú, a politikai maffiát ez nem fenyegeti.



Friss hírek az elmúlt 24 órából