Ugrás a cikkhez
Reklám

Az első rész itt olvasható.

Dániában, Finnországban és Svédországban is csődöt mondott a muszlim bevándorlók integrációja 

A tanulmányban feltárt, bevándorlókkal, bevándorlással összefüggő problémák nem kizárólag Hollandiára korlátozódnak. Számos tudományos munka látott napvilágot Európa országaiban, amelyek szintén kijózanító képet adnak a multikulturalizmus „áldásairól”. Íme néhány statisztikai adat: 




Dániában 73%-kal magasabb a bevándorlók (menekültek) által elkövetett bűncselekmények száma, mint a dánok által elkövetetteké. Különösen a szomáliaiak felülreprezentáltak az erőszakos bűncselekmények tekintetében. 

Finnországban és Svédországban a különösen kegyetlenül végrehajtott szemérem elleni bűncselekmények nagyobb részét, (77%) afrikai és közel-keleti bevándorlók követik el. Például Finnországban két afrikai bevándorló a kétéves gyermeke szeme láttára erőszakolta meg annak édesanyját a nyílt utcán. Érdekes adat Svájcból, hogy a börtönökben fogva tartottak 67,9%-a bevándorló.

Az Egyesült Királyságban, különösen Londonban jelent akut problémát a bevándorlás. Az erőszakos, életellenes bűncselekmények több mint 60%-át afrikai, elsősorban szomáliai, leshotói bevándorlók követik el. Londonban az összes megoldott bűncselekmények egyötöde köthető bevándorlókhoz, ebből a szexuális bűncselekményeknek egyharmada, a lopások, rablások fele köthető nem brit állampolgárokhoz. 

Hollandia mellett szintén kirívó példa a liberális bevándorláspolitikájáról elhíresült, mára már Európában az erőszakos nemi közösülések számát tekintve vezető szerepet betöltő Svédország (világviszonylatban második, csak Leshoto előzi meg). 

Svédországban a határok idegenek előtt való megnyitása óta 300%-kal nőtt az erőszakos bűncselekmények, 1472%-kal az erőszakos nemi közösülések száma. A Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (BRA) 2011-es tanulmánya szerint abban az évben 29 ezer svéd nő jelentett erőszakot a rendőrségen. 1975-óta Svédország lakossága 8 millió 200 ezer főről 9 millió 700 ezer főre nőtt. A növekedés szinte kizárólagosan a bevándorlásnak köszönhető. Ezzel egyenes arányban mintegy 300 %-kal nőtt az erőszakos bűncselekmények, ezen belül 1472%-al az erőszakos nemi közösülések száma. Természetesen a politikailag korrekt svéd politikusok és a liberális média itt is igyekszik palástolni, torzítani a valóságot. Buzgó módon igyekeznek magyarázni a jelenséget.

Megdőlt az a korábban előszeretettel hangoztatott mítosz, amely szerint a nőket otthonukban érheti legtöbb esetben az erőszak (házasságon belüli erőszak). Bebizonyosodott, hogy az esetek 58%-ban az áldozat számára ismeretlen volt az elkövető. Egy ismert újságíró, Michael Hess, aki évekig élt muszlim országokban, és így alapos ismereteket szerzett az iszlámról, 2013-as kommentárjában rámutatott, hogy az erőszakos esetekben a bevándorolt muszlimok jóval felülreprezentáltak, az esetek 85%-át bevándorló vagy annak leszármazottja követi el. Hess konklúzióját számos tanulmánnyal igazolta, azonban gyűlöletbeszéd miatt felfüggesztett börtönre ítélték.

Szintén a bevándorláshoz köthető új bűnelkövetési forma a csoportos erőszak, ami addig ismeretlen fogalom volt a svéd kriminalisztikában. Álljon itt egy tipikus példa: 2015 februárjában nyolc svéd férfi brutálisan megerőszakolt egy fiatal nőt egy finn kompon, állította a liberális média. A valóság ezzel szemben az, hogy a szerencsétlen lány támadói közül hét szomáliai, egy pedig iraki bevándorló volt, közülük egy sem rendelkezett svéd állampolgársággal. 

Számtalan tanulmány foglalkozik az európai hagyományokat és a keresztény értékeket fokozatosan háttérbe szorító iszlamizálódás folyamatával is. Egy 2013-as Gatestone-tanulmány szerint az európai muszlimok jelentős része gondolja úgy, hogy a saría törvényeknek az európai jogrend felett kell állniuk. Egy 6 országban végzett felmérésben a megkérdezett muszlimok 65%-a gondolta úgy, hogy a saría fontosabb, mint az ország törvényei, ahol élnek. 60%-uk úgy gondolta, hogy a muszlimoknak vissza kell térniük a gyökereikhez.

Ezen muszlimok által képviselt nézetek képezik az iszlám fundamentalizmus alapját. Az iszlám fundamentalizmus egyes kutatások szerint legerősebben – talán némileg meglepő módon – Ausztriában van jelen, ahol 79% vélekedik hasonlóképp. A felmérés szerint a vallási fundamentalizmus jelentős mind a fiatalok és az idősek körében, továbbá a muszlimok több mint 60%-a kifejezetten ellenséges a nem muszlimokkal szemben. 

Felhasznált források:

The Moroccans That Infuriate the Dutch, Timon Dias, 2014 ápr. 23.

Moroccan Crime in the Netherlands & the Myths of Multiculturalism, Soeren Kern, 2011. nov. 28.

Immigration and crime 

Black men 'to blame for most violent city crime'... but they're also the victims, Rebecca Camber, The Daily Mail, 2010. jún. 27

Sweden: Rape Capital of the West, Ingrid Carlqvist and Lars Hedegaard, 2015. febr. 14.

BRA report 2005: Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából