Ugrás a cikkhez
Reklám

A Magyar Hírlap - akár csak informális - köszönet helyett sérelmezi, hogy a Jobbik 440 ezer példányban megjelent szórólapjára felkerült logója (a Kuruc.info és más hazafias médiumok, illetve az Echo TV társaságában) az "Itt keresse a Jobbik Magyarországért Mozgalomról szóló híreket:" szövegrész alá.

Az elképesztő elhatárolósdira azután került sor, hogy a napilapban hír jelent meg róla: Orbán és Kövér is "egyeztetett" az újságnál. Az eset is azt mutatja, hogy Vonáéknak kár is jó kapcsolatra törekedniük a gazdasági miniszterségre Viktornál nyíltan bejelentkező Széles Gáborral, hiszen ő az ésszerűséggel, az olvasottsági, pénzügyi érdekével szemben is letiltja a jobbikos híreket, miként azt tapasztalható is, így aztán viccnek is értelmezhető: a Magyar Hírlapban tényleg kereshetik a Jobbikról szóló híreket a magunkfajták... Javasoljuk, hogy Bayer Zsolt Zsideszre való szavazásra buzdítása és az alábbi MH-nyilatkozat után mondja le mindenki a napilap előfizeztését, lehetőleg írásban meg is indokolva!

Az Echo TV-ben eközben Széles Gábor dróton rángatja, kézivezérli Pörzse Sándort és mindenkit, aki valami radikálisabb hangot ütne meg. Bár az üzlet azt diktálja, hogy valahogy szólni kell a hazafiak népes táborához, de a jobbikosokoat már nem lehet vendégként behívni, legfeljebb a híradók tudósíthatnak tessék-lássék valamiről, persze kedvük szerint megvágva.

Rákay Fülöp - Kuruc.info

NYILATKOZAT

A Magyar Hírlap más független hazai médiumokhoz hasonlóan igyekszik elkötelezetten hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatást nyújtani az országban zajló eseményekről, ezért írásainkban rendre tág teret biztosítunk a társadalmi, a gazdasági és a politikai folyamatoknak. Közvetlenül azonban sohasem veszünk részt politikai pártokhoz köthető rendezvényeken, miként a most indult európai parlamenti választási kampányban sem állunk ki demonstratívan egyetlen politikai erő mellett sem.

Ebből következően szeretnénk kijelenteni, hogy akaratunktól függetlenül, megkérdezésünk és jóváhagyásunk nélkül került a Magyar Hírlap logója a Jobbik Magyarországért Mozgalom EP-választási plakátjára.

Magyar Hírlap Online


Kapcsolódó:
Antiradikális hadművelet: Pokorni és Orbán is a Jobbikot támadja



Friss hírek az elmúlt 24 órából