Ugrás a cikkhez
Reklám

Azt gondolná az ember, hogy országunk gyarmatosítói megválogatják, kiket engednek az őket kiszolgáló kollaboráns „elit” tagjai közé. Az nyilvánvaló, hogy minél aljasabb, gerinctelenebb és erkölcstelenebb valaki, annál könnyebb bekerülnie a nyakunkra ültetett oligarchia soraiba. Ugyanakkor azért teljesen idióták mégsem lehetnek, mert a hazaáruláshoz azért némi ész is szükséges: meg kell például érteni a felsőbbség utasításait, hatékonyan kell tudni hazudozni, és képesnek kell lenni különböző módszerekkel megtörni az elnyomott nép ellenállását. Úgy látszik azonban, homokszem került a gépezetbe: a magyar nép kizsákmányolásával megbízott „elit” egyik tagja, Mesterházy Attila MSZP-elnök ugyanis egy idióta. De ami ennél is nagyobb baj, nem ismeri a szent holotörténetet.

Persze én a magam részéről örülök annak, hogy a hazánkat szétrabló és a cionista nagytőke kezére játszó bűnbanda egyre több tagjáról derül ki mérhetetlen ostobasága. Hiszen minél több a hülye az oligarchia tagjai között, annál könnyebb lesz elzavarni őket a hatalomból. Mesterházy butaságára és műveletlenségére persze példák sokaságát lehetne felhozni, de álljon csak itt elrettentő példaként egy részlet az MSZP honlapján megjelent, Raoul Wallenberg születésének 100. évfordulója alkalmából írott firkálmányából:

„A 100 éve született Raoul Wallenbergre emlekezünk ma. Arra a svéd diplomatára, aki a bevagonírozott zsidóknak is 'életmentő papírokat' osztogatott élete kockáztatásával. Aki felmászott a vagonok tetejére, s onnan -, miközben golyózápor zúdult rá - próbálta bejuttatni a dokumentumokat a vagonba a halálra szánt embereknek.”

Az MSZP nevű bűnszövetkezet elnöke azzal azért tisztában van, hogy miniszterelnök csak akkor lehet, ha minden lehető módon megalázkodik a hazánkat felvásárló cionista zsidóság előtt, és naponta leteszi a hűségesküt. Csakhogy ahhoz is kell némi ész és tudás, hogy valaki ülepet tisztogasson. Vajon mit fognak szólni a zsidók ahhoz, hogy Mesterházynak halvány fogalma sincsen sem Raoul Wallenberg tevékenységéről, sem pedig az úgynevezett holokausztról? Mit fognak szólni ahhoz, hogy a kegyeikért gusztustalanul esedező pártelnök vadnyugati filmekben látott jeleneteket kever bele a Wallenbergről megemlékező cikkébe? Mesterházy egyébként még a józan ésszel is hadilábon áll, és a realitásérzéke is meglehetősen csökevényes. Képzeljük csak el, amint Raoul Wallenberg, Svédország budapesti követségének titkára, hóna alatt több száz menlevéllel, felmászik egy vagon tetejére, miközben a gaz nácik vadul tüzelnek rá. De hiába tüzelnek, mert a James Bondot megszégyenítő bátorságú és ügyességű diplomata elugrik a golyók elől, majd lehasal a vagon tetején, ahol is a résekbe belegyömöszöli a menleveleket, melyek mennyei mannaként hullanak a bent összezsúfolt zsidók lábai elé.




Apropó, rések. Minden világossá kezd válni! Vajon Csatáry László is azért tiltotta meg a deportált zsidók számára, hogy réseket vágjanak a vagonok tetején, nehogy megjelenjen a hős Wallenberg, és bedobálja a menleveleit a szegény zsidóknak? Micsoda felfedezés! Amilyen vérengző alak volt ez a Csatáry, menlevelek ide, menlevelek oda, egészen biztosan útnak indította a szerelvényeket Auschwitzba, ahol Mengele várta a „rámpán” az érkező zsidókat, mosolyogva, kezében korbáccsal és csokoládéval. Miután a zsidók kiszálltak, külön sorba állította a munkára alkalmasakat valamint a munkaképtelennek nyilvánított gyerekeket, öregeket és nőket. Hogy a menlevelekkel mit csinált, arra vonatkozóan egyelőre nem állnak rendelkezésünkre tanúvallomások, csak az tűnik biztosnak, hogy csokoládét osztogatott a gyerekeknek, és megsimogatta buksi fejecskéjüket, mielőtt a gázkamrába küldte őket.

Nagyon jó kis holokauszt-sztori kerekedhetne ki mindebből, a baj csak az, hogy Raoul Wallenberg 1944. július 9-én érkezett meg Budapestre, éppen akkor, amikor Horthy Miklós kormányzó leállíttatta a deportálásokat. November folyamán még hozzávetőleg több tízezer zsidót szedtek össze a budapesti „védett házak” lakói közül, csakhogy őket nem Auschwitz gázkamráiba küldték (nem is küldhették, mert ekkor már a holomitológia állítása szerint is beszüntették ott a működésüket a gázkamrák), hanem a nyugati határszél irányába. Igen ám, de Wallenbergnek nem lett volna egyszerű dolga felmászni a vagonok tetejére, ugyanis a zsidókat gyalog hajtották a nyugati határszél irányába, erődítési munkák elvégzése céljából. Szarházy okulására álljon itt egy részlet A holokauszt Magyarországon elnevezésű weboldal leírásából:

„A fő koncentrációs központ a Nagybátony-Újlaki Téglagyár óbudai telepén volt. Itt két-három napot töltöttek étlen-szomjan az időjárás viszontagságainak és a nyilasok kegyetlenkedésének kitett emberek, mielőtt gyalog útnak indultak a nyugati határszél irányába. Ekkorra ugyanis a szövetséges légi fölény következtében már nem állt megfelelő vasúti kapacitás a nácik és a nyilasok rendelkezésére. Ezért a kimerült, beteg, agyongyötört embereket gyalogmenetekben hajtották Hegyeshalom felé az országúton. Valódi és hamis, névre szóló és kitöltetlen védődokumentumokkal felszerelve követték a menetoszlopokat, és különböző ürügyekkel igyekeztek minél több embert kiemelni a sorból.”

Igaz, november végén a józsefvárosi pályaudvarról állítólag még útnak indítottak egy zsidókkal teli szerelvényt a nyugati határ irányába, mint ahogy néhány munkaszolgálatos egység is utazhatott vonattal ekkoriban. Vajon melyik pályaudvaron, és mikor tűnt fel a vagonok tetején Wallenberg, akire minden oldalról tüzeltek?

Felmerül természetesen az a kérdés is, hogy miképpen tudott Mesterházy egyáltalán leérettségizni történelemből? Vajon eredeti az érettségije? No és mi lehet a helyzet a diplomájával? Úgy hiszem egyébként, a folyamatos, éveken át tartó ülepnyalogatás az egyik oka az MSZP-pártelnök mentális leépülésének. Képzeljük el, micsoda borzalmas szellemi-lelki teher lehet állandóan lesni a zsidók kívánságait, és azon idegelni, hogy sikerül-e neki elsőként, a fityeszeseket és elempéseket megelőzve, kifogástalanul teljesíteni a világ urainak elvárásait. További veszélyes tényező az oligarchia tagjainak lelki-szellemi egészségére nézve a holokauszt-mítosz, melyet nem csupán papagájként kell ismételgetniük folyamatosan, de újabb fantasztikus elemekkel is ki kell egészíteniük, miközben egyértelmű útmutatások hiányában állandóan rettegniük kell, hogy nem tudnak igazodni a folyamatosan változó dogmatikához. Csoda-e hát, ha Szarházy megbolondult? Vajon hányan fogják még követni?

Perge Ottó - Kuruc.info

 Frissítés: Úgy tűnik, vörösék is bőszen olvassák hírportálunkat, hiszen már el is tüntették honlapjukról az Indiana Jonesos agymenésüket

Sebaj, átmentettük a lényegi részt okulásként a jövő tudományos-fantaszikus filmrendezői számára.






Friss hírek az elmúlt 24 órából