A Bayer Zsolt nevű pénzéhes szélhámos egy cikknek szánt firkálmányt izzadt ki magából a Magyar Hírlap című szánalmasan szervilis, de a Fidesz jóvoltából pénzzel bőkezűen ellátott lapban. Komoly mondanivaló híján néhány indulatos szemelvényt közölt a Kuruc.infón megjelenő kommentek közül, melyek Bándy Kata halálának hírével kapcsolatosak. Mivel főnöke Amerikában kilincsel a Kuruc.info felszámolása érdekében, ezért a szolgalelkű Zsoca - tisztes ellenszolgáltatás reményében - most igyekszik teljesíteni az elvárásokat.




Ahhoz persze nincsen bátorsága ennek a fideszes propagandistává züllött alaknak, hogy idézze a lényeget megragadó és a magyarországi és világhelyzet legfontosabb összefüggéseit megvilágító hozzászólások bizonyos részleteit. Mert azt ugye nem teheti meg, mert akkor „antiszemitának” és „fasisztának” bélyegeznék a főnökei, és elvesznének a jól fizető állásai. Persze, talán nem egy gyilkossággal kapcsolatos cikk hozzászólásai között kellett volna keresgélnie. Felhívnám ennek a talpnyalásban verhetetlen hazudozónak a figyelmét arra, amit persze ő is pontosan tud: a Kuruc.infót azért kedvelik az olvasók, mert olyan cikkek jelennek meg a hírportálon, melyek kendőzetlenül tárják fel a világ helyzetét. Ellentétben a legtöbb magyarországi sajtótermékkel – köztük a Magyar Hírlappal – mi nem torzítjuk a valóságot, nem hallgatunk el fontos információkat, és nem takargatjuk egyetlen oldal bűneit sem. De azért Bayer „szennylapnak” nevezi a Kurucot, míg saját, a tényeket szépítgető és elferdítő, polkorrektkedő lapját pedig nyilván egy színvonalas sajtóterméknek tartja.

Eljárása annál is inkább förtelmesen aljas, mivel bárki tömegesen idézhetne a Magyar Hírlap, vagy bármely más lap kommentjei között gyalázkodó és elfogadhatatlan hangvételűeket. Az idióta Bayer ráadásul odáig süllyed, hogy azzal riogatja olvasóit, milyen borzasztó lenne, ha például az „Attila Korosy”, valamint a „Tarnai József” nevű kommentelők hatalomra kerülnének. Ennyire félnek a nemzeti radikalizmus erősödésétől a Magyar Hírlapnál, hogy ekkora ökörséget leközölnek? Vagy a meleg hülyítette meg még jobban Bayer Zsoltot és a szerkesztőket? Vagy csak témát nem találnak? Képesek azt sugalmazni, hogy a Jobbik tagjai őrültek és gyilkosok, akiktől rettegni kell, csak azért, mert a Kuruc.info egyik cikkéhez fűzött kommentek között durva hangvételűekre bukkantak? De érdemes lenne persze eltöprengeni azon is, hogy vajon nem járult-e hozzá jócskán a Fidesz vezette kormányzat, népnyúzó intézkedéseivel és kommunikációs trükkjeivel, az indulatok felkorbácsolásához?

Bayer persze legfőképpen a „zsidózást” rója fel a hozzászólóknak. Ismét csak azt kell mondanom: nagy kár, hogy egy gyilkossággal kapcsolatos cikk kommentjei közül idézett, mert a zsidóság szerepével kapcsolatban sok érdekes és fontos írás jelenik meg a Kurucon, amelyekből persze nincsen bátorsága idézni ennek a szolgalelkű bohócnak. Eljárása körülbelül olyan, mintha valaki egy kocsmában elhangzott beszólások alapján vonna le súlyos ítéleteket és következtetéseket.

Bayerre és általában a fideszes médiára persze általában jellemző, hogy bizonyos hatalmi célok érdekében hajlandók bárkit a földbe taposni, és ugyanakkor fényesre nyalni a világot uraló cionista oligarchia ülepét. A Fidesz bértollnokainak az feladata, hogy kétfrontos harcot folytassanak: egyrészt időnként – a Fidesz „nemzeti” jellegének bizonygatása végett - odamondogathatnak a bankoknak, az IMF-nek, a liberálisoknak, másrészt viszont lankadatlan küzdelmet kell folytatniuk a „jobboldali elhajlók”, vagyis az „antiszemiták” és „fasiszták” ellen. Az aktuális pártfeladat pedig most a „jobboldali veszély” elleni küzdelem. Átlátszó, ostoba, szánalmas produkció, melyhez csakis jellemtelen, semmirekellő, pénzéhes karrieristák adják a nevüket.

Perge Ottó - Kuruc.info

Kapcsolódó:

- Nyomravezetői díj, külön nyomozócsoport, titkolózás - sok a kérdés Bándy Kata meggyilkolásának ügyében

- Megtalálták a pécsi rendőrpszichológus lány holttestét

- Bayer és a következetesség - egy műsor "korrektúrája"

- Bayer - aki jobbikos, tisztában is van vele, de nem onnan fizetik