Ugrás a cikkhez
Reklám

Mielőtt még a kedves olvasónak holmi szörnyű képzettársításai támadnának, sietek leszögezni: eszem ágában sincs a címben jelzett derék honfitársainkat belelövöldözni a magyar táj egyik gyöngyszemének számító folyójába, miként tették azt a gaz nyilasok 1944-1945 fordulójának gyakorta -30 fokos éjszakai hideggel beköszöntő, szörnyűséges, szovjetjárást is hozó telén, amikor a hódítók páncélosai is át tudtak kelni a csonttá fagyott Duna jegén.



A nyilasok még a befagyott Dunába is képesek voltak zsidókat lőni. Nahát...

Mindössze az a szerény javaslatom lényege, hogy néhány prominens idiótájuk vehetne az akkori hőmérsékleti fagyrekordokhoz képest már-már mediterrán klímával kellemeskedő idei télben egy kis január végi fürdőzést avégett, hogy végre észhez térjen.

Derék bolsijaink, paleo- és neokomcsijaink, idiótábbnál idiótább vörös bloggereink ugyanis méltán rászolgáltak az interneten huzamosabb ideje kerengő kretén megnyilvánulásaikkal eme kis tél végi élvezetre. Ezek az álnév mögé bújó, férfinak nem igen nevezhető - bár ilyen neveket használó - antilények ugyanis folyamatosan mocskolják és rágalmazzák a nemzeti radikális oldal intézményeit, honlapjait és ismertebb képviselőit, szerénységemet is beleszámítva. S annak tisztázására, hogy a Kuruc.info is - részben - álnevekkel működik, álljon itt két megcáfolhatatlan tény. Egyrészt a legnagyobb olvasottságú hazai jobboldali médium semmilyen tekintetben nem hasonlítható össze holmi félanalfabéta, zugfirkászi titulusra áhítozó bloggerek által működtetett virtuális lapocskákkal. Másfelől, a régi, kommunista nómenklatúra és ifjú csicskásaik által uralt Magyarországon már régen betiltották volna hírportálunkat a szerkesztőség tagjainak ismerete alapján, a "hír szent, a vélemény szabaddemokrata" szlogen jegyében, lévén, hogy ma hazánkban totalitárius baloldali diktatúra van, ahol telefonokat hallgatnak le, embereket figyelnek meg, fenyegetnek az elvtársak "szélsőséges" személyeket egzisztenciális ellehetetlenítéssel, s a nekik nem tetsző véleményeket közzétevő médiumokat egyszerűen kinyírják. Persze, vigaszképpen: már nem sokáig.

Szellemi horizontunkat a lehető legmaximálisabb mértékben kitágítva, kezdjük mindjárt az egyetemes emberi kultúránál. Ezt természetesen a baloldali, totálhülye bloggerek szerint George Tabori, Nitsch, Serrano, Leslie Feinberg s más hasonszőrű biogenetikai hulladékok képviselik. Egy szerencsétlen tollforgatójuk szerint a Kuruc.infónak és e sorok írójának sem joga, sem intellektuális háttere nincsen ahhoz, hogy a "nemzetibe most futó mein kampf színdarabról"(sic!), azaz művészetnek álcázott gennyfolyamról egyáltalán véleményt merjen mondani. Miért? Kiknek a privilégiuma ez? Azoké a horpadt mellkasú, izom nélküli, szexuálisan aberrált, hermafrodita , erőkifejtésre képtelen, beteg, férfiatlan senkiháziaké, akik az efféle perverz, mindenféle történelmi és művészi hitelesség híján lévő szartól aléltan elélveznek? Mert kik ők? Véleményformálók? Kanonizált megmondóemberek? Nekünk ugyan nem, teszünk rájuk és a véleményükre egyaránt.

Ezek után szűkítsük valamelyest szellemi látókörünket, a jelenkori, hazai közéleti viszonyokra koncentrálva. Retardált vörös bloggereink tájékoztatására és megnyugtatására: jelen sorok írója már mintegy másfél éve szabad státuszú értelmiségi, szellemileg és anyagilag független egzisztencia. Ergo, nem hajlandó abban a fertőben dagonyázni, amivé a magyarországi közoktatást a hazai cionista lobbi süllyesztette. Egyszóval: nem tanít középiskolában, tehát meg lehet nyugodni. Ennélfogva nem híresztelhet a katedráról afféle baromságokat, mint például azt, hogy emberekből szappant meg lámpaernyőt készítettek, anno 1942-1945, miként teszik ezt még ma is komoly szaktekintélynek számító, elbutított középiskolai tanárok országszerte nem is kevés helyen. Az pedig egyenesen elbűvölő, amikor holmi délmagyaros "apátfalvi fasza gyerekek" a ténybeli hazugságok tömkelegét tartalmazó középiskolás tankönyvek tanulmányozására hívják fel a "holokauszttagadás" megbocsáthatatlan bűnében szenvedő magyar radikálisokat. No, persze az "apátfalvi fasza gyerekek" nincsenek annyira tökösek, hogy nyíltan kiálljanak, s vállalják személyazonosságukat. Az effélék csak egyet tudnak: gyáva, férfiatlan konformista szamarakként szajkózzák az éppen aktuális hivatalos ideológiai ökörségeket, például az iszonyatos holokamuról. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a hírszerzős cigány üdvöske, Balogh-Oláh Artúr is. A családnév körüli zavart az okozza, hogy ez a szerencsétlen - aki egy kétszavas magyar tőmondatot képtelen tucatnyi, durva helyesírási hiba nélkül leírni, s akinek véleménye szerint Ausztriában osztrákul (!!) beszélnek - a mellékneveket is nagy kezdőbetűvel írja, eszerint nevezték őt már "Oláh"cigánynak. Nem, Artúr, ez nem diszlexia, miként állítod. Ez más: szellemi éjsötétség és műveletlenség. És itt nem a származásról van szó. A hülyeség az hülyeség, bármilyen származású vagy bármely politikai oldalhoz tartozó személytől is származik az.

Összességében is elmondható, hogy partizánjaink, antifasisztáink hihetetlen ideológiai eszementségein túl, a magyar nyelv legalapvetőbb helyesírási szabályaival sincsenek tisztában. Szellemi kapacitásuk pedig addig tart, hogy maximum egy 10 soros blogbejegyzést képesek magukból kiizzadni. Csak így tovább a lenini úton, derék antifák! Ostobaságaitok és mocskolódásaitok mindenkor derűvel töltik el táborunk harcosait, s megsokszorozzák a kárhozat oldala (az ún. politikai baloldal) elleni harci kedvünket. Csak egyszer mernétek már- mondjuk a Waffen SS vagy egykori honvédeink és hungaristáink módjára - férfiak lenni. De erre is képtelenek vagytok. Ha egy géppisztolyt elsütnének mellettetek, összecsinálnátok magatokat. Mert korunk "hőseiként" gyáva, lapító, nyafogó, kasztrált senkik vagytok.

Lipusz Zsolt - Kuruc.info

Kapcsolódó: Debil antifa a kamerák előtt


Friss hírek az elmúlt 24 órából