Ugrás a cikkhez
Reklám

Nehéz helyzetben vannak mindig a balliberálisok, amikor Európában történik egy-egy terrortámadás, gyilkosság, melyet bevándorlók követnek el. Roppant kényelmetlen ez számukra, hiszen a valóságtól elrugaszkodott, a különböző kultúrák békés egymás mellett élését hirdető, a befogadó nemzetek egyedi jellegét elmosni akaró multikulti ideológia soha nem működött. Ezt persze be nem ismerhetik, ezért lázasan kutatnak minden olyan apró momentum után, mellyel erről el tudják terelni a figyelmet.




És azt is húzzuk alá azért, a legtöbb terrortámadást muszlim hitűek követik el. És ha nem is mind muszlimok, rengeteg erőszakos cselekmény kötődik afrikai, közel-keleti jövevényekhez. Normális ember számára ez aligha kétséges.

Nyilván nem tudatlanságból, hanem nagyon is tudatos, aljas rosszindulatúságból igyekezett egy olyan, az eset kapcsán zéró relevanciával bíró (ha egyáltalán igaz, bizonyítékot nem mutattak) körülményt kiemelni az Index a legutóbbi tragédia kapcsán. Németországban, Frankfurtban ugyanis egy afrikai bevándorló a vonat elé lökött egy 8 éves gyermeket és édesanyját, a csúsztatás és hazugság nagymesterei pedig roppant fontosnak tartották hozzáfűzni, „ortodox keresztény menekült” volt az elkövető.




A valóság ezzel szemben az, hogy ennek itt az égvilágon semmi jelentősége nincs, már, ha valóban igaz, nem úgy azokban az esetekben, mikor az iszlám nevében követnek el terrorcselekményeket.

Az Index szerkesztői vajon hány olyan esetet tudnak felsorolni, mikor „Dicsértessék a Jézus Krisztus!” felkiáltással robbantották fel magukat keresztény terroristák egy forgalmas piacon vagy állomáson?

Ezek száma: 0.

No, és vajon mennyi azon eseteknek a száma, mikor „Allah akbar!” előzte meg a robbantást?

Megszámlálhatatlanul sok.

Értjük mi, hogy ezt a számukra igen kínos (értsd, a multkulti működésképtelenségére rámutató tényt) jelenséget, ahol csak tudják, ott kozmetikázzák, például azzal, hogy egy közönséges afrikai bűnözőre aggatják rá az „ortodox keresztény” címkét.

Ugyanebben a cikkben igyekszik még inkább fokozni a valóság torzítását, mikor is azt írják, hogy pár nappal ezelőtt pedig egy szerb férfi gyilkolt.




Történetesen ez a szerb férfi, ahogy megírtuk, nem más, mint egy cigány…

No, aztán elmaradhatatlanul rettegtek egy kicsit a „szélsőjobboldali terrortól”, és máris kész az Index alternatív valósága: nácik, szerbek, keresztények gyilkolásznak Európa-szerte.

Ez kérem, a „függetlenobjektív” tájékoztatás.

Ja, nem.

Lantos János – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából