Ugrás a cikkhez
Reklám

Erről a hírről jutott eszembe néhány dolog: Svédcsavar: a nagy formátumú erőszakológépek miatt az összes férfit kitiltják jövőre Bravalla fesztiválról.

1. Transzfóbiaaa!

Nekünk, normális embereknek egyértelmű, hogy aki XY-kromoszómás, az férfi, aki pedig XX-kromoszómás, az nő. A felforgató genderideológia szerint viszont ez nem így van, mert mindenki az, amivel azonosul.

Mi fog történni a kultúrmarxista mocsokban lubickoló Svédországban, ha férfiak tömegesen odaállítanak erre a fesztiválra, mindannyian nőnek vallják magukat, és ezért be akarnak menni? Ebben az esetben mit fognak a szervezők tenni?

Beengedik őket? Akkor hülyét csinálnak magukból.

Elzavarják őket? Akkor bizony a transzfóbia bűnébe esnek!



Kreatúra egy berlini buzimeneten

2. „Mit gondoltok arról, ha rendeznénk egy igazán jó fesztivált, ahova a férfiak nem jöhetnének? Ez egészen addig tartana, amíg az összes férfi meg nem tanulja azt, hogyan kell viselkedni” – írta Emma Knyckare svéd humorista a Twitteren.

Hát, ha már szeretné tudni, hogy mit gondolok, akkor elmondom: Emma Knyckare egy gerinctelen féreg.

Hogy miért?

Mert ahelyett, hogy szembenézne azzal a ténnyel, hogy a beözönlő afrikai és közel-keleti migránsok azok, akik nem tudnak viselkedni és követik el a nemi erőszakok elsöprő többségét, inkább polkorrekt módon elkeni a fekáliát, hogy hát úgy általában a férfiak nem tudnak viselkedni.

Nem Olaf a probléma, hanem Ahmed, meg persze az olyan hasznos idióták, mint Emma.




3. Mintha lenne itt némi kettős mérce és előítélet…

A férfiak nem tudnak viselkedni, fejtegeti Emma Knyckare.

Álljunk csak meg! Mit is hallunk éjjel-nappal a toleranciabajnokoktól: ne legyél előítéletes, ne vegyél mindenkit egy kalap alá!

Tapasztalat alapján azonban van egy olyan érzésem, hogy ha Emmát megkérdezném, hogy ő vajon megsérti-e a fenti ballib dogmát azzal, ahogyan a férfiakkal szemben kollektív bűnösséget és előítéletet fogalmaz meg, lefogadom, hogy ezt az arcátlan választ adná: ó, dehogy!

Nos, akkor az általa mondottak alapján nem lehet gond, ha én meg ezt mondom: a nők nem tudnak gondolkodni.

Már szinte hallom is a visítását: Szexizmuuus!



Emma Knyckare

A Kuruc.info földön járó hölgyolvasóiról feltételezem, hogy mivel nem ingük, nem veszik magukra azt, amit a nők szellemi képességéről írtam, hiszen bizonyára megértették, hogy csupán a kettős mérce leleplezése érdekében vetettem fel ezt a gondolatot.

4. És a buborékvilágon kívül?

Tegyük fel, hogy egyetlen férfi sem megy be a fesztivál területére. Ez azt jelenti, hogy egy rövid időre megoldották a nemierőszak-problémát abban a buborékvilágban, ami Svédország területének kb. 0,000000000000001%-a.

Aztán amikor a fesztiválnak vége lesz, akkor majd ki kell jönniük a buborékvilágból, újra szembe kell nézniük a megoldatlan nemierőszak-problémával, ami Svédország területének kb. 99,999999999999999%-át sújtja.

Hoppá!

Bojkottálni ezt a polkorrekt propagandarendezvényt!

Mivel ez a férfiakat kollektíven kitiltó fesztivál nem más, mint a kultúrmarxista fekália elkenése a valósággal való szembenézés helyett, ezért remélem, hogy egy magára valamit is adó nő be nem teszi a lábát erre a propagandarendezvényre, ezzel is kimutatva, hogy Emma Knyckare tehet egy szívességet.

Hidra - Kuruc.info

Kapcsolódó: Svédcsavar: a nagy formátumú erőszakológépek miatt az összes férfit kitiltják jövőre Bravalla fesztiválról





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából