Ugrás a cikkhez
Reklám

A Soros-egyetem hívei újabb akcióra készülnek. Szomorúan látja sok keresztény magyar, hogy a metélt erkölcsű társaság még a kereszténység legnagyobb ünnepét, a húsvétot sem tiszteli. A nagyhét szerdáján és csütörtökén is hőbörgött ez a gettó, holnapra pedig újabb óbégatásra készülnek. Sőt még többre is.

Az egyik liberális portálon olvastam a hírt, hogy nagyszombaton (a zsidó portálnak ez természetesen csak szombat) újabb tüntetésre készülnek a kétezer év előtt „Feszítsd meg!”-et kiáltó golgotai csőcselék mai utódai. És ezt a honi rendőrség engedélyezi. Tudjuk, húsvétvasárnap a holobolondok fognak majd vonulgatni, erre a napra (gondolom) más tüntetést nem engedélyeznek. Mert a holobolondok pogány szertartását nem lehet megsérteni, megzavarni. Nagyszombaton viszont lehet zavarogni. Mert holnap nemcsak a zsidó egyetem mellett fognak tüntetni (ez csak buta indok), készül itt valami más is. A nagyszombati szertartás, a feltámadási körmenet megzavarása.




A tüntetést szervező társaság „Nem maradunk csendben!” jelszóval toborozza a holnapi söpredéket. Három óra körül érdekes hozzászólás tűnt fel a csoport Facebook-oldalán. Az arcát nem vállaló férfiú az Erdő Péter vezette feltámadási körmenet megzavarását tartaná helyesnek. Ezt írja:

Nagyon jól szórakoznék ha pl tojással vagy narancssárga festékes lufikkal dobálnák meg Erdő Pétert és a maffiakormány jelenlévő tagjait!




A gettó holnap este fél hatra hirdette meg rendezvényét, amely este tízig tart. Éppen ebben az időben tartják a templomokban (így a Szent István bazilikában is) a nagyszombati szertartást, húsvét vigíliáját, amelynek szerves része a feltámadási körmenet. Tisztességes ember nagyszombaton nem tüntet, nem hőbörög. Tisztességes ember nem festékes lufik gyártásával foglalkozik. Erre csak férges agyak, sivatagos lelkek képesek.

Jézus kereszthaláláról és feltámadásáról írta a huszadik század egyik legnagyobb teológusa:

A világ más lett vele. Mert e világ az a világ, melyben jelen van és jelen marad Krisztus – kimozdíthatatlanul.

Húsvét ünnepét ennek tudatában ünneplik a keresztények. Hogy a pogányok, zsidók miként vélekednek húsvétról, az az ő privát passziójuk. Az viszont elvárható, hogy ne piszkolják be ezt a szent ünnepet. A Szabadság térre készülődő nagyszombati söpredék azonban erre készül. Újrajátszani azt, amit kétezer éve a zsidó söpredék művelt Jeruzsálemben. Nem szabad megengedni.

B. D. - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából