Ugrás a cikkhez
Reklám

Megkezdődött az olimpiaellenes aláírásgyűjtés. Az álcivil szervezet politikai kezdeményezése mellé felsorakozott a balliberális oldal. Aztán végre megszólalt hazánk egyik különös megmondóembere, Alföldi Róbertné. A neves színházi szakember üzenetet intézett híveihez, amelyben egyetlen érvet sem olvasunk, azt viszont megtudjuk, hogy a női identitású buzilobbista nem a nyelv embere (nem ismeri eléggé például a központozás szabályait).

Alföldi Róbertné három nappal ezelőtt Facebook oldalán tette közzé meglehetősen nyálas közleményét. Szerinte az olimpia elleni akció nem pártkérdés, lényegtelen, ki kire szavazott. Alá kell írni a petíciót, mondja Róbertné. Miért? „A jövő miatt… és a jelen miatt… meg magunk miatt.” Mély bölcsesség.

Róbertné szövege alatt a nolimpia honlapjának a címe szerepel. Rákattintottam, s elolvastam, miért is kell aláírni ezt a petíciót.




A négy érv közül kettőt emelek ki.

Azt mondják az ellenzők, hogy fontosabb dolgokra kell a pénz. Ebben van igazság. Az egészségügy, oktatás fejlesztésére, autópályák építésére bizony sok-sok pénz kellene.

A másik fontos érv az, hogy hiányzik az olimpia össznépi támogatottsága. Ebben is lehet igazság, bár nem tudom, pontosan milyen felmérések igazolják ezt az állítást.

Nekem nincs bajom azzal, ha valaki ellenzi, hogy Magyarország a közeljövőben olimpiát rendezzen (én sem tartom szerencsés ötletnek). Csak azt nem értem, az ellenzők miért nem következetesek.

2015. október 9-én az Index.hu hírportálon ez a cím virított: „Zsidó olimpia előbb lesz Budapesten, mint olimpiai játékok.” Így igaz. 2019-ben Magyarországon rendezik meg a zsidó olimpiaként emlegetett Maccabi Európai Játékokat. Hogy miért zsidó olimpia ez a rendezvény? Mert kizárólag zsidó sportolók versenyeznek. Nem zsidó vallású, hanem zsidó fajú egyének. Vagyis igazi faji demonstráció lesz két év múlva a mogendovid jegyében. Mindannyiunk nagy örömére.




A budapesti zsidó olimpia honlapján olvasom, hogy a beruházások itt sem maradnak el. Megépül például „egy zsidó sport és kulturális központ”. Zsidó, tehát nem magyar. Magyar adófizetők pénzéből. Pedig helye lenne ennek a pénznek az egészségügyben, az oktatásban.

S mi van a zsidó olimpia népi támogatottságával? Megkérdezték erről a magyar polgárokat? Nem. Érdekes módon sem a baloldali pártok, sem az álcivilek nem tiltakoztak, nem tiltakoznak. Vajon miért?

Kedves Alföldi Róbertné! Nagyon szépen kérem, kampányoljon a zsidó olimpia megrendezése ellen is. Ez ugyanis most picit fontosabb. Hogy lesz-e nem faji alapú olimpia hazánkban, nem tudjuk. Az viszont már eldöntött tény, hogy két év múlva Szent István országában különféle országokból idecsődülő zsidók fognak ugrabugrálni zsidó közönség előtt. Minek ez a pénzpocsékolás? Meg kellene kérdezni a magyar embereket. Össze kellene fogni a zsidó olimpia ellen is. Ahogy Ön írta: „A jövő miatt… és a jelen miatt… meg magunk miatt.”

B. D. - Kuruc.info

Korábban írtuk: A budapesti olimpia ellen gyűjtenek aláírást a ballibek - Alföldi és Tóta W. mint eszmei fővédnökök

Kapcsolódó:

- Több mint 3 milliárdunkba kerül a zsidó frusztráció azon vágya, hogy legyen egy olimpia, ahol ők is nyerhetnek érmeket

- Nem zsidó csapat az MTK, Tompiék mégis a stadionnál hanukáztak





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából