Ugrás a cikkhez
Reklám

Két éve hallgatom, ahogy a migrációt elemzi a világ, kínosan ügyelve arra, hogy a lényegre még véletlenül se hívja fel a figyelmünket.

Pedig a lényeg nem a terrorizmus, a muszlim vallás, a különböző kultúrák egymás mellett élésének nehézsége, hanem magyar és európai őslakos fehér népek létszámának drasztikus fogyása, elöregedése. A szükséges 2 gyermek helyett egész Európában csak 1 gyermek születik családonként.

Matematikailag könnyű kiszámolni, hogy ez mit fog eredményezni. Egy kihalófélben lévő és teljesen pacifista népcsoport nem tud integrálni, még ha akarna sem, egy dinamikusan növekvő létszámú, átlagosan 4-5 gyermeket vállaló agresszív, militáns tömeget.




Ha az összes ideérkező valóban háború elől menekülő lenne, akkor is vissza kellene utasítani őket, mert befogadásuk esetén, csak felgyorsítjuk eltűnésünket a történelem színpadáról.

Azt kellene eldönteni végre, hogy fehér ember van-e olyan fontos része a teremtett világnak, amiért harcolni érdemes, mert ha igen, akkor egyetlen bevándorlót sem szabad beengedni.

A munkaerőre szükség van, mondják az aljas és áruló európai politikusok, de ki nem ejtenék a szájukon, hogy a saját népük gyermekvállalását kellene szorgalmazniuk, kivéve a magyar miniszterelnököt. A kormány tesz valamit, de ő sem használja ki az átfogó népességnövekedést eredményező lehetőségek tárházát.

A nemzetnek gyermekekre van szüksége!

Ezt mindenkinek tudatosítania kell. A hódítókat pedig meg kell állítani, holnap azzal, hogy NEM-mel szavazunk, holnapután pedig talán már fegyverekkel.

Budaházy Edda
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

Kapcsolódó friss: „Gyerekeitek Allahhoz fognak imádkozni, vagy meghalnak!”

Kapcsolódó: Migráció: az utolsó szög az őshonos európai fehér faj koporsójában





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából