Ugrás a cikkhez
Reklám

Sok, nagyon sok minden eszünkbe juthat a hazánkat és Európát elözönlő migránsokról. Elsősorban minden rossz.

De az keveseknek jut az eszébe, amit rövid időn belül három médiastricinek sikerült felkenni bűzlő betűkkel az égre.

Azt, hogy e migránsok kapcsán ott rohadjanak meg a palesztinok és éljenek kivégzőik.

Azokról a palesztinokról van szó, akikből mutatóban sem találni egyetlen egyet sem a menekültek között. Mert a palesztinok valódi menekültek, akik az 1948-ban az Izrael által uralt területeken megkezdődött emberirtás után a szomszédos országokban találtak újra otthonra, ősi földjükhöz közel, azóta is a visszatérésben reménykedve. És nem Düsseldorfba vágynak a napi 35 eurós semmittevésért.

A palesztin menekültek és leszármazottaik majdnem hét évtizede tengődnek a zsúfolt táborokban Jordániában, Szíriában, Libanonban. Olyan országokban, ahol még demokrácia sincs, vagy ha van, az korlátozott, mint Libanonban. De nekik az a lényeg, hogy ne öljék meg őket. Miközben többen féltve őrzik tulajdonjogi papírjaikat azokról a földekről, amelyeken a zsidó terrorállam kisajátítói dajdajoznak.

A palesztinok egy része, akik a zsidó terrorállamban maradtak, a Gázai övezetben vergődnek élet és halál között. 1,8 millió palesztin. A Gázai övezetben, amely az ENSZ szerint 2020-ra lakhatatlanná válik az izraeli terrorállam ellene folytatott háborús pusztítása miatt.

A tömegmészárlás legutóbbi fejezetére tavaly nyáron került sor, amikor az 51 napon át tartó, égről és földről folyó pusztításban több mint 2200 palesztint öltek meg, közöttük 530 gyermeket. Több százezren veszítették el otthonukat. Gázában alig van már ivóvíz. A nap 24 órájából átlagosan 18 órán át nincs villany. Nyomor, megaláztatás mindenhol a hermetikus izraeli blokád alatt tartott területen.



Bayer, Rajcsányi és Seres szinkronban

Ehhez képest most három igazhitű, Bayer Zsolt, Rajcsányi Gellért és Seres László médiás, szinte egy időben írt úgy a földrészünket elözönlő migránsokról (itt, itt, és itt), hogy e közben hirtelen és váratlan fordulattal hatalmasat rúgtak a földkerekség leghosszabb ideje ugyanazon elnyomótól szenvedő valódi áldozatokba. A palesztinokba.

A csak a CÖF-ös tevékenységeiért eddig hetven millió forintot bezsebelt Bayer Zsolt, akinek fizimiskája a kora előre haladtával egyre inkább az antisváb szobrára emlékeztet, most tért vissza ahhoz a témához, amiről azt hittük, ott hagyta korábbi munkáltatóinál, a Népszabadságnál, a 168 Óránál és társainál. Beletörölte a talpát Gáza üldözöttjeibe emígy:

„Tamáskodtunk sokáig, amikor azt hallottuk, hogy a gázai övezetben (sic!) a palesztinok szándékosan telepítik sűrűn lakott területekre, iskolákba, óvodákba a rakétáikat, hogy az izraeli támadás esetén sok legyen a halott és sok legyen a halottak között a gyerek, hogy aztán azokat mutogassák a médiának. Nem tamáskodom többé. Elhiszem”.

Nincs olyan emberjogi szervezet, amely akár a legutóbbi hónapokban is ne adott volna ki nyilatkozatot ennek pontosan az ellenkezőjéről. Arról pontosan, hogy milyen pusztítást végzett a világ legnagyobb szabadtéri börtönének nevezett Gázában nem az Iszlám Állam, egy diktatúra vagy akár autokrácia, melytől a kegyetlenség az államforma miatt sem állhat távol, hanem a „demokratikus” Izrael.



Közel-Kelet egyetlen demokráciája legutóbb tavaly nyáron "rakott rendet" Gázában

Gáza, e keskeny földsáv Földünk legsűrűbben lakott területe. Az izraeli gyilkosok tavaly nyáron szó szerint porrá rombolták az addig még el nem pusztított gázai infrastruktúrát. A repülőteret, utakat, az egyetlen villamos erőművet, az egyetlen víztisztító üzemet, televíziós adókat. Lebombáztak kórházakat, a mecsetek egyharmadát, számos iskolát, melyek közül nem egyet az ENSZ menekültügyi szervezete, az UNWRA üzemeltetett. A szétbombázott házakból csak az UNWRA iskoláiba 290 ezer palesztin menekült. Mielőtt ezen iskolák jó részét is szétbombázták 10 ENSZ-alkalmazottat megölve.

Az agresszorok 40 ezer házat bombáztak le teljesen, 89 ezer ház szenvedett súlyos károkat. A gázai otthonokba benyomuló katonák összetörték a bútorokat, tévékészülékeket és ürülékükkel írták fel a falra, hogy „Halál az arabokra!” (Wikipedia, 2014 Israel-Gaza conflict).

Amit Bayer hazudik a palesztin gyerekek emberi pajzsként történt felhasználásáról, az a hivatalos izraeli propaganda. Az ENSZ és emberjogi szervezetek erre egyetlen bizonyítékot nem találtak. Az ellenkezőjére igen. Arra, hogy az izraeli hadsereg palesztin gyerekeket vagy tinédzsereket rabolt el és Gáza utcáin maga előtt tolta, mint a 17 éves Ahmad Abu Raidát, akit előtte öt napon át vertek.



Az igazi menekültek nem Düsseldorfba vágynak napi 35 eurós semmittevésért

Rajcsányi Gellért, a Fidesz-pénzből élő jobboldali liberális mandiner.hu főszerkesztő-helyettese és a jobboldali liberálisok idolja, Seres László, korábban a Szombat című havilap egyik szerkesztője, jelenleg a hvg.hu cikkgyártója, egyaránt anarchistának és konzervatívnak vallja magát.

Az előbbi az általa vezetett portálon a migránsokról megjelent cikkében Bayerhoz hasonlóan egyszerre csak palesztinozni kezdett. Így:

„Magyarország az új Izrael? Na, nem úgy. És persze nem is szándékozok alaptalan párhuzamokat találni Izrael és a palesztinok viszonya, valamint Magyarország és a tegnap a magyar határzárat ostromló multikulturális világutazók összeütközése között. És nem fogok most igazságot tenni az Izrael kontra palesztinok meccsben sem. Mégis van egy párhuzamos jelenség, amiről beszélni kell, s amiről eddig a magyar hírfogyasztók nem nagyon hallottak. Ez pedig Pallywood, a palesztinok és más közel-keletiek szépen kiérlelt, jellemzően az izraeli rendészeti, katonai akciók ellen bevetett médiamanipulációs technikája, ami tegnapra begyűrűzött Magyarországra.”

„Pallywood”, azaz a palesztinok nem is szenvednek, csak hollywoodista fotókon játsszák meg az egészet. Ilyen mocskot még a nyugati sajtó sem merne leírni.

Mit tesz a véletlen, anarchista hitbéli kollégájának, a sokat látott Seres Lászlónak a hvg.hu-n a migránsokról írt cikkében szintén a palesztinok bukkannak fel:

„Aki Európa individuális szabadságait, a liberális demokráciát értéknek tartja, teljes joggal tart a mértéket vesztett multikultitól. Mindezt azonban a nyugati jótét lelkek nem annyira szeretik észrevenni, kizárólag a migránsok humanitárius válságára, valakiknek az állandó megmentésére fókuszálnak (bálnák, palesztinok, görögök, a klíma, a harmadik világ, az euró). De mi lesz utána? Mi lesz ötven év múlva? Vicces, hogy minden kétséges jövőbeni ökológiai problémára van ombudsman, de pont ez esetben senki nem felel a jövendő generációk Európájáért, biztonságáért.”

Bálnák, palesztinok? Netán tevék, poloskák, zsidók?

És a három médiapatkány esetében a migránsok kapcsán a palesztinozás persze véletlen egybeesés. Csak az áldozat Izrael, az agresszor a palesztin gyerek legyen.

Aki ettől nem hány, vagy magyarul nem tudó migráns, vagy alja patkány. Harmadik opció nincs.

Szalonna János

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából