A Jemenből Izraelre kilőtt hiperszonikus rakéta némi izgalmat keltett a NATO berkeiben is, a különböző internetes platformok közönségéről nem is beszélve, és a Kuruc.info kommentelői részéről is meglepően tárgyszerű hozzászólásokat generált (a szokásos trolloktól eltekintve).

A közérdeklődésre való tekintettel következzen néhány további részlet a jemeni „tevehajcsárok” és „kecskemolesztálók” kőkorszaki haditechnikai bravúrjával kapcsolatban.

A húszik „ajándéka” elpostázása közben:

A célállomás… egy cementgyár, gojok! Egy üres telek, gojok! Ja, nem is. Valójában Modiin város vasútállomásának a mozgólépcsője, gojok:



Bibi véres bosszúval fenyegetőzik. Ettől a húsziknak rögvest inukba száll a bátorságuk...



Az izraeli légvédelemnek elsősorban azért nem sikerült elfognia a jemeni rakétát, mert az képes hirtelen megváltoztatni a röppályáját – írja az Izraeli 12-es csatorna. Az amerikai haditengerészetnek sem sikerült elkapnia a Vörös-tengeren. Nagy valószínűséggel hiperszonikus volt



Jemeni rakéta találta el Tel-Avivot. A célpont a Ben Gurion repülőtértől 6 kilométerre fekvő Gezer áramfejlesztő telep volt. A rakéta 1800 kilométert tett meg 15 perc alatt, és az összes kísérlet az elfogására kudarcot vallott. Legalább 2 millió izraeli óvóhelyre menekült. A kár valós mértéke és a rakéta típusa ismeretlen

Akcióban az izraeli légvédelem ratyi osztaga:



Így kezdődött: a húszik egy veszélyes haramiaállam lettek. Az amerikai haditengerészet összezúzhatja őket. 2023. november 10. Így folytatódott: a húszik legyőzték az amerikai haditengerészetet. 2024. augusztus 24.

Így provokálják a húszik Samu bácsit és a sameszait: Háborúval fenyegettek minket, idióták? Nem tudjátok, hogy mi vagyunk a háború urai? Háborúval fenyegetni minket ugyanaz, mint egészséggel fenyegetni a betegséget. Gyertek csak! Gyertek és mozgósítsátok a hadseregeiteket és a szűklátókörűségeteket. Óvakodjatok, óvakodjatok a katasztrófától, ti, akik arroganciával jöttök hozzánk:

Folytatása következik, ez lefogadható.

H. T.