Ugrás a cikkhez
Reklám

Nem tudom, sírjunk vagy nevessünk, vagy pedig sürgősen hívjuk az orvosi ügyeletet, de tény, ami tény: Németh Sándor, a Hit Gyülekezete „vezető lelkésze” húsvéti prédikációnak nevezett beszédében bejelentette, hogy megtalálta a sátánt. Mit gondolnak a kedves olvasók, hol találta meg? Persze hogy a magyar Parlamentben! Hiszik vagy sem, de a sátán az Országgyűlés jobbikos képviselőinek lelkében lakozik.



Két magyargyűlölő szélhámos találkozása

Az egyre súlyosabb elmeállapotú Németh Sándor az agyhalottak Vidám Vasárnap elnevezésű bohóckodásán kijelentette: „a sátán besétált a Parlamentbe, és jól érzi magát”. De ezért a borzalomért nemcsak azok felelősek ám, akik hagyták, hogy a sátán beléjük költözzön, hanem azok is, „akik számukra bizalmat szavaznak, és felruházzák őket, hogy ott a sátán érdekeit, tervét, gyűlöletét képviseljék.” Jó lesz tehát vigyázni, kedves magyar testvéreim, mert ezek szerint mi mindnyájan, akik a Jobbikra szavaztunk, a sátán szolgálatában állunk.

A továbbiakban a „lelkész” arról beszélt, hogy „a sátán előszeretettel keres magának olyan politikusokat, közéleti szereplőket, akik gyűlölik a zsidóságot, Izrael Istenét és a Bibliát.” „Különösen a Jobbik képviselői között akadnak olyan figurák, akik büszkén hangoztatják a sátán propagandáját, és így gonosztevő történelmi elődeikre: Hitlerre és Szálasira emlékeztetnek.” Hozzátette még, hogy a Jobbik „egy neonáci alakulat, és ennek megfelelően kell viszonyulni hozzájuk”. Ami pedig a „vérvádat” illeti, azt állította, hogy „minden, a Bibliát ismerő ember szemében az elmebetegség kategóriájába tartozik az a képtelen feltételezés, hogy a zsidó húsvét pászkájának elkészítéséhez keresztény vérre van szükség.”

De még mielőtt legyintenénk, és a hitgyülisek elmeháborodottságának nyilvánvaló tényével érvelve komolytalannak nyilvánítanánk Sanyánk verbális átkozódásait, fontoljuk meg: létezik közveszélyes elmebetegség is. A Hit Gyülekezete fanatizált tagsága súlyos veszélyt jelent, mert mi történik akkor, ha az istenített „vezető lelkész” szavain felbuzdulva valamelyik átprogramozott agyú hitgyülis gyilkolni kezdi azokat, akikben szerinte a „sátán lakozik”? Ijesztő egyébként, amit a cionisták ezen a húsvéton műveltek: ők, akik állandóan arról szövegelnek, hogy a „kimondott szavak szörnyű cselekedetekhez vezethetnek”, Jézus kereszthalálának és feltámadásának ünnepén gyerekgyilkosokhoz hasonlították a Jobbik vezetőit, továbbá „gazembernek” és „sátánnak” nevezték őket. Nem kellene megálljt parancsolni a cionista gyűlöletbeszéd terjedésének, még mielőtt valamelyik fanatikus cionista öldökölni kezd?

Félelmetes még csak belegondolni is abba, hogy létezhet olyan magát „kereszténynek” hazudó „felekezet” a mai Magyarországon, melynek a vezetője „sátánnak” nevezi mindazokat, akik nem értenek egyet Izrael politikájával és bíráló megjegyzésekkel illetik a zsidóság tevékenységét. Németh Sándor egy korábbi beszédében nem kevesebbet állított, mint hogy „lesz keresztény holokauszt”. Vajon Németh Sándor és szektája immár annak előkészítésén munkálkodik?

Perge Ottó



Friss hírek az elmúlt 24 órából