Ugrás a cikkhez
Reklám




A bulvármédia új sztárújságírója, az „eredetiség” és „őszinteség” pózában tetszelgő Puzsér Róbert még 2009-ben „Fehérbűnözés” címmel egy videóval rukkolt elő. A felvételen egy ostoba fiatalemberrel együtt a „cigánybűnözés” fogalmát igyekeznek nevetségessé tenni azzal, hogy a „fehérbűnözésről” elmélkednek. Csakhogy az uralkodó liberális ideológia alátámasztására hivatott produkció jókora öngól.

Egyáltalán nem véletlen, hogy Puzsér Róbert és beszélgetőpartnerének „fehérbűnözéssel” kapcsolatos alakítását a liberálisok nem népszerűsítik szélesebb körökben. Ugyanis a „fehérbűnözés” fogalmával még ironikus felhanggal sem lehet megcáfolni a cigánybűnözés létét. Mert az persze igaz, hogy a fehér ember kisebbségben van a Földgolyón, de a sok száz millió fehér ember közül a bűncselekményeket elkövetők száma minimális, míg a cigányok körében azoknak a száma minimális, akik nem követtek el bűncselekményt. Ezen kívül nagyon sok fehér ember ért el kimagasló eredményt a művészetek, a tudomány vagy éppen a sport terén, és talán azzal Puzsér Róbert is tisztában van, hogy a fehér ember tevékenységének eredményeképpen született meg a nagyszerű antik civilizáció, valamint a középkori keresztény és az újkori civilizáció is. Meg tudná mondani Puzsér Róbert, hány cigány művész vagy tudós járult hozzá a kultúra fejlődéséhez? És arról tudna-e értekezni, hogy milyen civilizáció felépítésében vettek részt a cigányok?

Van azután még egy oka annak, amiért a „fehérbűnözés” című polkorrektnek gondolt videó nem nyerte el a magyarellenes cionisták tetszését. Puzsér Róbertnek ugyanis annyi esze nem volt, hogy felfogja: az általa bemutatott „fehérbűnözők” egy része zsidó (pl. Sas József, Fenyő János, Princz Gábor, stb.), vagy éppen a cionisták érdekeit szolgálva követte el gaztetteit (mint pl. George Bush). Puzsér Róbertnek alighanem arról sincsen fogalma, hogy a népirtó kommunista rendszerek működtetésében is sok zsidó játszott szerepet, miként azzal sincsen tisztában ez az „eredetiségével „és „szókimondásával” kérkedő figura, hogy a „befolyással üzérkedés”, a „sikkasztás”, a „spekuláció”, is hagyományosan olyan bűnözési forma, amely igen gyakran fordult elő egy bizonyos népcsoport tagjai között. Azt sem érti továbbá, hogy a manapság a magukat is fehérnek tartó zsidók uralják a fehér emberek nyugati civilizációját, amelynek az ellenségei többnyire nem fehérek, hanem kínaiak, arabok illetve perzsák. Ezért aztán nem mindenkinek nyeri el a tetszését, ha bárki is a „fehérek bűneiről” elmélkedik.

Puzsér Robi láthatóan igyekszik karrierjét azzal is egyengetni, hogy aktív részt vállal a „rasszisták és nácik” elleni küzdelemben. Erőfeszítései eredményesnek tűnnek, végtére is bekerült a Csillag születik című műsor zsűrijébe olyan Heti hetes „sztárok” mellé, mint Hajós András és Hernádi Judit. Néha azonban mellélő a fiú, de ígéretes jövő előtt áll, mivel nem túlságosan okos, viszont képes az eredetiség látszatát fenntartva igazodni a médiamogulok elvárásaihoz és a hivatalos liberális ideológiához. Néha hülyeséget csinál, de mivel irányítható a fiú, ezért aztán elnézik neki.

Perge Ottó



Friss hírek az elmúlt 24 órából