Ugrás a cikkhez
Reklám

Történt, hogy egy hónappal ezelőtt megírtuk: kommunista besúgót nevezett ki a közszolgálati alap élére Szalai Annamária. A hitelesség kedvéért közöltük Böröcz István hatos kartonját is, mely akkor jelent meg először a magyar sajtóban. De nem utoljára: három nappal később ugyanaz a hatos karton bukkant fel a Népszabadságban, s Ungváry Krisztián történész kijelentette róla, hogy minden kétséget kizáróan eredeti.

Ugyanezzel a hírrel kapcsolatosan már volt egy levélváltásunk a FigyelőNettel, mert nekik is nehezükre esett megemlíteni, hogy kurucos forrás alapján dolgoztak, de ők legalább válaszoltak, elismerték a turpisságot, majd inkább törölték a vonatkozó részt. A Népszabadságnak küldött levelünkre azóta is hiába várjuk a választ... Ha esetleg nem találnák már, itt van a két héttel ezelőtt küldött levelünk:

Szabadság, elvtársak!

Tudjuk, hogy a tulajdonjogról alkotott elképzeléseik merőben eltérnek a magyar társadaloméitól, ettől függetlenül nem gondolják, hogy a február 10-i számukban illett volna feltüntetni, honnan származik Böröcz hatos kartonja? Hiszen önök azt legalább olyan jól tudják, mint mi, ugyanis nálunk jelent meg először, és összetéveszthetetlen egy másikkal.

Izgatottan várjuk levelüket (minekutána fekete autót már nem tudnak küldeni),

a szerkesztőség

Kapcsolódó:

- A FigyelőNet esete a kurucos forrással

- A Magyar Hírlap és a forrásmegjelölés



Friss hírek az elmúlt 24 órából