Ugrás a cikkhez
Reklám

Van ez a Való Világ nevű gennyshow a Kurvaexpót ("Erotika" Kiállítást) megjárt ringyókkal, cigánybűnözőkkel, zsidókkal, buzikkal és egyéb hulladékokkal, tudják. Nos, most megint csúnyán felsültek az RTL-nél.

"Párbajnak" hívják, amikor két kotonszökevény kiáll a kamerák elé, aztán a prolik a fotelből meg küldik a drága SMS-t, hogy ki menjen haza, ki maradjon. Szerencsétlenek abban a hitben élnek, hogy bármiféle beleszólásuk van az események alakulásába.

A tévében még javában ment a "VV Zsófi" és "VV Alekosz" párbaj, még küldték az SMS-eket az agyhalottak, amikor a Bors már közzétette cikkét, amiben leírták: Alekosz nyert. Így is lett - csak jóval később. Persze szó sincs manipulálásról, meg előre megírt forgatókönyvről...




Az eset kapcsán a Bors honlapján így ír egy olvasó, akinek már nyiladoznak a csipái:

"Ugye-ugye, ez az egész megírt forgatókönyv szerint zajlik. Nem számítanak az SMS-k, itt már előre megvan írva és el van döntve, hogy ki fog nyerni. Miért nézik hülyének az embereket? Ha az újságíró már tudja a műsor befejezése előtt, hogy ki megy vissza és milyen arányban győzött az egyik játékos, akkor miről beszélünk? Nem írják ki a szavazatok számát, csak %-ban /már kételkedem/, ha egyetlen egy SMS-t sem küldenének a nézők, akkor is ott lenne a százalék... Akkora kamu és bunda az egész, hogy ebből világra szóló botrányt lehetne csapni. Szemét egy csatorna."

PS: "Miért nézitek ezt a szennyshowt?" "Persze, senki sem nézi, de mindenki tudja, mi történik a műsorban" - ezt már több olvasónk is felvetette, ezúton válaszolnánk nekik. Nem nézzük sem a tévében, sem az RTL oldalán ezt a kamushow-t. Az ember viszont nem tudja kikerülni, hiszen az interneten is úton-útfélen ebbe botlik - hírportálokon, blogokon is állandó téma. Nem beszélve arról, amikor olvasóink küldik az újabb infókat és kérik, írjuk meg, miféle legalja alakokat állítanak a fiatalok elé példaképként az RTL-nél: pornósok, prostituáltak, bűnözők és buzik - ld. alul a kapcsolódó cikkeket.

Azt az alkalmat pedig, amikor egy újabb szeget verhetünk az RTL Klub koporsójába, nem hagyhatjuk ki - ezért született ez a cikkünk is.

Hollik Péter - Kuruc.info

(Az esetről az Index is beszámolt címlapján, A Bors előre tudta a Való Világ-párbaj végeredményét címmel.)

FRISS: Minden mocsok atyja - közzétesszük az RTL Klub igazgatójának mobilszámát

Kapcsolódó: Napi bulvármocsok: a VV Gigi gúnynévre hallgató cigánykurvát felakasztották és összekötözték a beteges gyilokpornóban

A Kuruc.infón újra látható: Lebukott az RTL "valóság"show-ja - "Nagyon kamu volt, újra kellett forgatni"

Kommentár nélkül: újabb kép került napvilágra a való világos cigányról, Béciről

"Sokat loptam, csaltam, jártam a rendőrségre" - újabb infók a való világos cigánybűnözőről, Béciről

Való Világ: az egyik játékos apja molesztálta saját lányát - börtönbe került a pedofil állat



Friss hírek az elmúlt 24 órából