Az SZDSZ Klub hazudott. Az elmúlt napokban ugyanis azt szivárogtatták ki a kanálisból, hogy nem a drogos gázoló vezeti majd a Való Világ 4 című gennyshowt, hanem helyette valami "Lilu" és Sebestyén Balázs nevű sztárocskák kapnak bohócszerepet. Ám a valóság az, hogy harmadikként ott lesz Stohl is.

"Az X-Faktor egyik műsorvezetője, Sebestyén Balázs kapta a Való Világ 4-et is az RTL Klubon. Úgy látja, hogy sűrű hetek várnak rá, de reméli, hogy bírni fogja. Noha sokáig úgy tűnt, hogy az RTL Klub rehabilitálja Stohl Andrást, és a színész megkapja három VV-széria után a negyedik évadot is, a szombaton rajtoló valóságshow egyik műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz" - írta az Origo pár napja.

És ekkor jött a meglepetés: Stohl "Van egy cigid?" András lépett a színpadra a VV4 első adásában:

 

 

Mint az a fenti videón látható, meglehetősen cinikus módon a Rossz vagyok, de használható című dalra vonult be a köztörvényes bűnöző. Az általa megnyomorított Pali bácsi még mindig nem épült fel, Stohlt pedig továbbra sem a sitten kényeztetik százkilós kancigányok, hanem ezután is a tévében pöffeszkedik majd, zsírosra keresve magát. Kokainra lesz pénze, az biztos.

Várjuk az RTL programigazgatójának mobilszámát a szerk(kukac)kuruc.info címre!

A drogfüggő egyébként hosszú idők után megint bekapcsolta a mobilját, úgyhogy ismét él a száma, lehet üzenni neki a 06-30-970-7089-as számon.

A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a férgeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Okozzunk pár álmatlan éjszakát a sztárnak kikiáltott senkiházinak, hogy legyen ideje töprengeni bűnein (de már az is nagy érvágás lenne, ha számot kellene cserélnie).
Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni)kuruc.info/r/6/51673/

Hollik Péter - Kuruc.info

Kapcsolódó: Csonka ratyiságán és a drogos Stohlon viccelődött az RTL-en a humorista

Pillanatkép Stohl életéből: "Ha van kábítószer, szóljatok!"

Ez is csak nálunk fordulhat elő: kitüntették a drogos cserbenhagyót

Bucidriver - kipróbálhatja a drogprevenciós játékot hírportálunkon

Köszönjük, Stohl!