Ugrás a cikkhez
Reklám



A legeredetibb golyóstollreklám
Anna Frank naplója mostantól nem szerepelhet kötelező olvasmányként a Virginia állambeli Culpeper város és a hasonló nevű megye (county) iskoláiban. Az említett virginiai megyében szülői panasz nyomán az oktatásügy felelősei úgy döntöttek, hogy Anna Frank naplója nem kívánatos szexuális üzenettel bír, s azon belül a fiatal lány leszbikus hajlamairól is tanúskodik – olvashatjuk a Háárec című izraeli napilapban.

Anna (helyesebben: Anne) Frank naplóját először 1946-ban jelentette meg az édesapja, s később újabb és újabb változatai láttak napvilágot, így manapság már olyan részleteket is tartalmazó verziók vannak forgalomban, amelyeket az eredeti kiadásban az édesapa nem kívánt megjelentetni. A később kiadott változatok tartalmazzák azokat a pikáns részleteket is, amelyek miatt a Virginia állambeli iskolákban a naplót most törölték a kötelező olvasmányok listájáról.



Anne esete az 1951-ben szabadalmaztatott<br>golyóstollal
„Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni, hogyan képes egy férfi behatolni a női nemi szervbe”, írja többek között Anna Frank a saját nemi szervére rácsodálkozva. Másutt pedig leírja, hogy milyen erős érdeklődést tanúsít más lányok teste iránt.

Az igazi botrány csak ezután következik, amikor a zsidó szervezetek megvádolják majd a Virginia állam oktatásügyéért felelős személyeket és intézményeket azzal, hogy Anna Frank naplójának letiltásával tulajdonképpen elkövették a holokauszttagadás bűntettét...

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info

Kapcsolódó:

- Kigyomlálta a tankönyvekből az Anne Frank-szappanoperát a Hezbollah

- Holokauszt-bűnözés: Anna Frank naplója is hamisítvány
- Olvasói adalék a hamisított Anna Frank-naplóhoz
- Holokamu-dosszié
Ajánló: A holokauszt-ipar - Finkelstein világhírű könyve most 20% kedvezménnyel! (x)


Friss hírek az elmúlt 24 órából