Ugrás a cikkhez
Reklám

Az első „terhes férfi” példáján felbuzdulva egy másik „férfi” is úgy döntött, „gyereket vállal”. Szerelmével, aki „transzszexuális”, két hét múlva örvendezhetnek fiúgyermeküknek, akinek „két apja lesz”. Vagy két anyja?



A két szerencsétlen

A nőként született Thomas Moore évekig tartó hormonkezeléssel és mellei leoperálásával „vált véglegesen fiúvá”. Összetalálkozott egy lánnyal, aki szintén „nemet változtatott”, de úgy, hogy női nemzőszervei megmaradtak. A „fiú és a lány” összeházasodtak, szerelmük gyümölcsét pedig a „fiú” ott hordja a szíve alatt. Ugye milyen haladók?

Scott, a világon másodikként teherbe esett „férfi” a jövő hónapban fog szülni. A Jessicaként született lány 16 éves korában kezdte meg a hormonkezelést, majd a melleit is eltávolíttatta.

– Mindig is fiús lány voltam, de amikor elkezdtek nőni a melleim, rájöttem, hogy rossz testbe születtem – mondta Scott.



Találtunk még egy ízléses képet róluk...

„Transzszexuális” férje, Thomas, aki valamikor Laura volt, egy barátja spermáját fecskendezte Scottba. A várva várt eredmény négy hónapi próbálkozás után hozott sikert.

Az orvosok azt tanácsolták Scottnak, vetesse el a gyereket, de nem találtak olyan intézményt, ahol elvégezték volna a műtétet, így a két „férfi” családja hamarosan újabb fiúval gyarapodik, a „pár” ugyanis már két fiút örökbefogadott korábban.

(BorsOnline nyomán, képek: Daily Mail)

Ajánló: A nemek forradalma - készül a torz "genderember"!  (x)



Friss hírek az elmúlt 24 órából