Ugrás a cikkhez
Reklám

Egyes hírforrások szerint az elfogottak a Keleti Arcvonal Bajtársi Szövetség tagjai. Nos, túl azon, hogy ez gyanúsan passzol a "nácik ölik a romákat" Draskovics-féle verzióhoz, említsük meg: a megnevezett szervezet, mely a hazai nemzetiszocialisták egyik csoportja, oly régóta áll rendőrségi és titkosszolgálati megfigyelés alatt, hogy szinte kizárt, hogy bárki ebből a körből ilyen akciók végrehajtására legyen képes úgy, hogy a hatalom nem kapcsolja le már akkor, amikor az ajtón kilép.

Gondoljon csak bele a kedves olvasó: gyakorlatilag egy koncert megszervezése során is szembetalálkoznak az NBH és társai által felállított akadályokkal, nemhogy egy ilyesmit össze tudnának hozni. Ráadásul a hazai szélsőjobb legrégebbi arcaival van dolguk, akiket kb. Göncz Árpád 90-es évek elejei kifütyölése óta tartanak megfigyelés alatt, majd' mindenkinek van priusza különböző erőszakos cselekmények miatt (többnyire cigány- és niggerverések miatt), illetve a letartóztatottak között vannak olyanok, akik a 90-es évekbeli zsinagóga elleni támadásban is benne voltak.

Egy ilyen lépés örök időkre magára vonja a "demokratikus" hatóság figyelmét. A jelen verzió szerint el kellene fogadnunk, hogy: Drazsénak és a cigányvezetőknek igazuk van, itt szörnyű cigányellenes terror uralkodik, a nácik pedig annyira hülyék, hogy ilyen előélettel, megfigyelés alatt állva nekiállnak cigányokat gyilkolni és kislányt lőnek le...

Ugyan már, annyira átlátszó kellene hogy legyen...

(Geyer)



Friss hírek az elmúlt 24 órából