Ugrás a cikkhez
Reklám

A brit The Sun című bulvárlap hétfői információi szerint a június végén elhunyt Michael Jackson amerikai énekes homoszexuális volt. (A kinézete és viselkedése alapján nem nehéz elhinni - a szerk.)

Legalábbis ezt állítja a sztár életrajzírója. Ian Halperin könyvében, amely kedden jelenik meg, azt írja, hogy Jacko környezetében mindenki tudott "másságáról". Halperin szerint még az énekes legádázabb védelmezői is elismerték: férfiakkal került intim viszonyba.

A könyv szerint Jackson 2007-ben, amikor Las Vegasba költözött, egy építőmunkásba szeretett bele. Gyakran találkoztak a város egyik lepukkant moteljában. Halperint egy másik férfi szeretőt is megszólaltat, egy színészaspiránst, aki pincérként dolgozott Los Angelesben.

A szerző azt állítja, hogy a sztár gyakran elment otthonról, hogy szeretőjével találkozzon. Ilyenkor álruhát öltött. Halperin szerint Jacko olykor nőnek öltözve surrant ki. Jackson szexualitásáról 30 éve, 1979 óta folynak a találgatások. Az énekes többször is tagadta, hogy buzi volt. Egy volt testőre halála után is arról beszélt, hogy egy ismeretlen nő állt az énekeshez közel.

(FH nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából