Ugrás a cikkhez
Reklám

Mint emlékezetes, a Duna-érett, egész életében egy perc becsületes munkát nem végző IQ-bajnok és közpénztolvaj Tompi Gyurcsány, Fodor, Horn Gábor és Horváth Aladár oldalán tüntetett a magyarok ellen a Hollán utcában 2008. áprilisában. Orbán pedig a Fidesz EP-listájának befutó helyére tette a többszörös házasságtörő, volt apósát még házassága idején gyalázó zsidót, más hulladékok, cigányok szcientológus-szimpatizánsok társaságában. Alább egy gárdista beszámolója a féreg vidéki turnéjáról, amelynek során a Magyar Gárda ellen gyűlölködött. Finoman szólva: nem nagy sikerrel.

Amiért levelet írok önöknek, az a mérhetetlen felháborodásom, s Deutsch Tamás pofátlan viselkedése miatt történt, Cecén 2009. március 17-én.

Kezdeném az elején, hogy minden előzmény érthető legyen. Már évek óta minden segítséget megadok a Fidesz sárbogárdi, 6-os számú választókerületi szervezetének, alkalmazottaimmal, barátaimmal, családtagjaimmal együtt. Oroszlánrészt vállaltunk a kampányok lebonyolításában, s ennek egyik vezetőjeként, saját költségen Fejér megye sok településén dolgoztunk. Tettük ezt azét, mert egy szebb jövőről álmodtunk, amit gyermekeimnek, s unokáimnak is reméltem. Mindenütt, ahol tevékenykedtünk, kimagasló eredmények születtek. Családtagjaim a megfigyelői voltak a választások tiszta, zavartalan lefolyásának.



Tompika "díszőrsége"

A március 15-i Magyar Gárda avatáson többen is avatva lettünk a felsorolt szimpatizánsok, segítők közül, mivel az elmúlt évek eseményei alapján teljes mértékben a Jobbik Magyarországért Mozgalom mellett döntöttünk, magunk mögött hagyva a Fidesz sunyi, alattomos vezetőit, s politikáját. Rájöttünk, csak a munkánkra és a szavazatainkra volt szükségük...

Meghívót kaptam a Fidesz helyi vezetőjétől, Rigó Lászlótól, hogy a március 17-i esti Fidesz megbeszélésen, ahol Deutsch Tamás lesz jelen, tegyük tiszteletünket valamennyien, a segítőkkel együtt. Eleget téve a meghívásnak, nyolcan mentünk a megbeszélésre a Magyar Gárda formaruháját viselve (mivel egy másik eseményről mentünk a
rendezvényre.) A legnagyobb meglepetésemre a helyi polgármester közölte velünk, távozzunk a teremből, mert a Deutsch addig be sem jön a terembe, amíg a Magyar Gárda jelen van. Ekkor szóvá tettem, hogy miért csak a munkánk, és a szavazatunk kell? Kinek ártottunk mi, gárdisták?

Kimentünk mind a nyolcan, s megkérdeztem Deutsch Tamást, mi baja velünk? Gúnyosan közölte, ez nem jelmezbál, és nem bohóc ruhába hívtak ide bennünket, és addig takarodjunk el innen, míg tettlegességre nem kerül a sor. Hát ez merész fenyegetés volt a részéről, amit nem álltam meg szó nélkül.

Azt mondtam neki: nem jelmezbálba jöttünk, de nem is zsidó bálba, és nem a hanuka ünnepére, mert akkor gyertyát is hoztunk volna. Elmondtam még, hogy milyen jogon fenyeget bennünket, a saját hazánkban? Ezt a ruhát büszkén viseljük, s sosem fogunk rá olyan szégyent hozni, mint amilyet ők hoztak az országunkra. Erre a teremben lévők 80%-a odajött, kezet fogott mind a nyolc gárdistával, s hangosan közölték velünk, igazunk van, s ezentúl semmiben sem segítik a Fideszt, s be sem mentek a rendezvényre.

Ezek az emberek, egy emberként szeretnének csatlakozni a Jobbikhoz. Megvártuk, amíg vége lett a megbeszélésnek, s kétoldalt sorfalat állva, Deutsch távozásakor, egy közös fotót készítve, elhagytuk a helyszínt. A közös fotónak, szemmel láthatóan nem örvendezett Deutsch úr, de ez minket nem zavart. A legjobb lenne megragadni az alkalmat, s megalakítani a Jobbik helyi szervezetét.

Orvosok, állatorvosok, s tanárok jelezték, szeretnének a sorainkba tartozni. Olyan emberek, akik sokat tettek a Fideszért, az elmúlt évek során, de sajnos ugyanúgy csalódniuk kellett, mint nekünk.

Tisztelettel:

Kiszl Tibor, a Magyar Gárda megyei kapitánya és
Kovács Lajos gárdista

Szebb Jövőt!

(Barikád)



Friss hírek az elmúlt 24 órából