Ugrás a cikkhez
Reklám



Ahogy a zalai pofozkodók nem romák,<br>ő sem zsidó
Az egyre erősödő gazdasági válság felerősíti az egyébként is létező társadalmi válságjelenségeket - mondta Horn Gábor, aki az SZDSZ "toleranciakampányának" részeként március 2-án indított internetes szavazás eddigi eredményeit értékelte.

A zsidópárt kampányfőnöke emlékeztetett arra, hogy az SZDSZ a saját honlapján elindított internetes szavazás során kilenc kérdésre vártak választ, például olyanokra, hogy "lehessen-e melegeket verni" vagy hogy a "cigányoknak a vérében van-e a bűnözés".

Mint mondta, az SZDSZ-t is meglepte a magas részvételi arány: több mint 324 ezren válaszoltak a kérdésekre. (Mert amúgy a bánat sem látogatja a honlapjukat.) A törpepárt által indított kezdeményezések során eddig soha nem nyilvánítottak ennyien véleményt. A magyarellenes politikus kitért arra, hogy a szavazás elindítását követő napon, március 3-án az összes, Horn Gábor által megosztónak nevezett, a rasszizmussal foglalkozó kérdésben 90 százalék körüli volt az igen válaszok aránya.

Közölte: kiderült, hogy a kuruc.info "kvázi szavazási útmutatót adott" az olvasóinak, és ennek nyomán jött létre ez az eredmény. (De a rengeteg szavazatért már nem volt képes köszönetet mondani a zsidaja.) A kampányfőnök elmondta, hogy másnap megjelentek a hirdetéseik, és habár "a magyar társadalomnak nem válik büszkeségére az eredmények összessége, de nem is arról van szó, hogy kilencvenvalahány százalék azt gondolná, hogy a magyarországi cigányság genetikailag bűnöző lenne". Hozzátette, hogy "a szavazók több mint hatvan százaléka ugyan még mindig igennel voksolt ebben a kérdésben", ami borzasztó arány, de legalább a válaszadók közel negyven százaléka még ilyen nehéz időkben sem gondolja, hogy ez így lenne. Éppen azt felejtette el közölni, hogyan változott a 90% 50-re néhány perc alatt...

(MTI nyomán, kép: Zoom)

Kapcsolódó:

- Meghamisította a honlapján lévő szavazást a Szadesz

- SZDSZ-szavazók: létezik cigánybűnözés, börtönbe a drogosokkal, kártékonyak a zsidók



Friss hírek az elmúlt 24 órából