Ugrás a cikkhez
Reklám




A szerző REND-ŐR-KÖ;Z-I-GAZSÁG cimen megjelent (a kereskedelemben politikai nyomásra több helyről kitiltott), sok meglepetéssel szolgáló műve után, itt a folytatás! A REND-ŐR-I-GAZ-EMBEREK egy újabb pofon mindazok számára, akik vak hűséggel ragaszkodnak a társadalmat átszövő téveszmékhez, médiából sugárzott hazugságokhoz.

Az értő olvasó számára feltárja azt a valóságot, amelyet a rendőrség, ügyészségek, biróságok, politikai és gazdasági maffia rejteni szeretne. Tömény életképet ad annak a szervezetnek és a szervezeten belül küszködő embereknek a tevékenységéről, amelyet ma még rendfenntartó erőként ismerünk, de konspirativ módon gerjesztett szétzilálására egyre több jel mutat. A társadalomban mesterségesen előidézett zsigeri félelem, ellentétek, konfliktusok rejtelmeibe is betekintést enged, s útikalauzul is szolgál mindazon „káosz”- ra, amelyben a politikai elit a hétköznapi ember szemei elől a valóságot elrejteni igyekszik, s amely tevékenységéhez a közigazgatási intézményrendszert, nemzetbiztonsági szervezeteket igénybe veszi.

Posta Imre pszichológus világosan, nagyon sötét dolgokra mutat rá, amelyek a demokratikusnak mondott berendezkedésünket, jogállamiságunkat kérdőjelezik meg. Nemzetellenes, emberellenes folyamatok hátterét tárja fel egyszerű, és a laikusok számára is érthető formában. A szerző, a könyvbe foglalt, valós, megtörtént cselekmények  tükrében, a végkövetkeztetéseket logikusan, könyörtelen kiméletlenséggel vonja le, mindezzel felvállalva ennek esetleges jogi következményeit is.

A sikerkönyv folytatásának ára: 2950 Ft + postaköltség (360 oldal)

Rendelni a hirdetes@kuruc.info cimen lehet. A levélben, kérjük, irják meg nevüket, cimüket, telefonszámukat és a rendelt mennyiséget.

A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesitőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesités helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a határon kivüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse, mint belföldre. Kérésre ezeknek az összegét megküldjük.)

A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.

Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, amit ezúton is köszönünk, hiszen a vásárlással hirportálunk fennmaradását is támogatja!






Friss hírek az elmúlt 24 órából