Újabb hét telt el, de nem zárhatjuk le a vasárnapot a Heti progresszió legújabb része nélkül, melyben ismételten olvasóink küldeményei kaptak helyet, ezeket a hetiprogresszio@kuruc.info címre küldték az elmúlt időszakban.

Vágjunk bele!

3. Szia Uram! LMBTQ-tematikájú ételízesítő érdekelhet? A kép természetesen nem vicc, olvasónk egy németországi nagyáruház polcán találkozott „Romeoval és Juliussal”, de nem igazán hozta meg az étvágyát a termék, pedig a csomagoláson azt hirdetik, hogy „húsételekhez romantikus”.



Hányinger kerülgeti az embert...

Egyébiránt nem kizárólag gusztustalan ez az ételízesítő, de még rendkívül drága is a maga 5 eurójával.

2. A cigány származású lakosság körében így is jóval nagyobb az eltűnési ráta, mint a magyaroknál, de amint arra olvasónk rávilágít, a dolgot nehezíti, ha a „tankötelezettség nem érte el a célját”.

A képen látható illető, dacára annak, hogy a 20-as éveit tapossa, nem tud írni és olvasni, mondjuk az sem, aki a posztot megírta.



Ahogy kedves olvasónk is fogalmaz: öngól

Van az a mondás, amit akkor szoktak használni, ha egy idegen országban tartózkodó ember minimális szinten tudja csak az adott nyelvet, hogy azért „nem tudnák eladni”. A kommunikáció tehát fontos dolog, így az írás és az olvasás is.

A szegregációtól mentes oktatás újabb csodája!

1. Végén pedig ismét visszatérünk Németországba. Az Aldi is visszatérő vendégünk, legutóbb kettő hete tette tiszteletét nálunk.

Most nem az LMBTQ, hanem a faji progresszió miatt került be ismét a válogatásba, ugyanis eléggé égő ezzel az alakkal „regionális termékeket” hirdetni. Egy normális világban legalábbis mindenképpen.



Az iskolát is elkerülhette

Olvasónk hozzá is tette, hogy az óriásplakát hamarabb eltűnt, mint általában. Abszolút érthető, miért.

Ezúton is köszönöm olvasóink újbóli részvételét, jövő héten a szokott napon folytatjuk tovább a sorozatot.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Előző rész: Bisexual and Jewish - Heti progresszió (CCLIV. rész)