Fél évszázaddal ezelőtt Jean Raspail A szentek tábora című könyvében azzal fenyegetőzött, hogy a jövőben indiaiak tömegei érkeznek majd hívatlanul Európa meghódítására. Mára kiderült, hogy a való élet csak részben igazolta jóslatát. Napjainkban ugyanis az indiaiak egyáltalán nem hívatlanul jönnek, hanem a kormányok kifejezett invitálására, amelyek aktívan verbuválják, tárt karokkal fogadják, és milliószámra akarják letelepíteni őket minden fehér országban, sőt még Japánban is.

Ez persze érthető is. Miután felvirágoztatták a saját országukat, igazi csúcstechnológiás mintaállammá, valóságos indiai Wakandává változtatva azt, immár sürgető igény mutatkozik arra, hogy kiemelkedő intelligenciájukkal és civilizációs vívmányaikkal a világ elmaradottabb részeit is szerencséltessék, amint azt az Európába küldött előőrseik is teszik már vagy 500 éve, földi paradicsomot teremtve mindenhol, ahol csak letelepedtek.

Arról nem is beszélve, hogy a Föld népessége – Indiát és fekete Afrikát kivéve – gyakorlatilag mindenhol csökken, leginkább Európában, amelynek tehát égető szüksége van egy alapos vérfrissítésre. Így aztán a jövőben egyre több afrópai és indópai fogja színesíteni az öreg kontinens utcaképét, gazdagítani a kultúráját és elbűvölni a fehérnépét, hogy a Kalergi-tervnek megfelelően kevertfajúvá váljon a zsidók mint uralkodó faj vezetése alatt.

Ebben a folyamatban fontos szerep hárul az indiaiakra.




Csak az olyan bigott rasszisták és szánalmas trogloditák nem képesek értékelni az indiai-roma kultúra nagyságát, mint amilyen a Barry Stanton álnéven elhíresült brit troll a Twitteren, aki egy nyugalmazott munkáspárti városi tanácsos fényképét és alteregóját felhasználva igyekezett hangulatot kelteni az indiaiak ellen 200 ezres követőtáborában egészen addig, amíg az indiai kormány nyomására Elon Musk véget nem vetetett az ámokfutásának, törölve a profilját.



Barry Stanton eredeti profilképe

Az egyik minden alapot nélkülöző, gyalázkodó bejegyezésében Stanton képes volt ezt írni: „A pajeetok (indiaiak) egyedülállók abban, hogy rendelkeznek minden negatív tulajdonsággal, amellyel csak egy faj rendelkezhet, de a pozitívumok közül egyikkel sem. Hiúak és nőiesek, de egyben csúnyák és büdösek is, önelégültek és arrogánsak, de ugyanakkor inkompetensek és gyávák, és nincs mire igazán büszkének lenniük, megvetik a fizikai munkát, mint ami méltatlan hozzájuk, de a világ egyik legszegényebb, legmocskosabb országából származnak, és a legalacsonyabb fizikai megterhelésű munkák elkerüléséért a legalantasabb segédmunkákat is elvégzik. Bármelyik fajra gondolhatsz, és a negatívumaik ellenére – némelyik nyilvánvalóbb, mint a többi – legalább valamilyen pozitív tulajdonságuk is van, de a pajeetnak egy sem.”

Egyik ausztrál követője ezt így tódította: „Ők a leghaszontalanabb, legidegesítőbb és legkártékonyabb teremtmények, akik valaha is a Földön jártak. Nem értem, hogy a többi faj, amelyik meghódította őket, miért nem irtotta ki őket egyszerűen. Egy faj, amelynek kultúrája a nemi erőszak, a csalás és a kaki körül forog, nem nyújt semmi értéket senkinek. Csak negatívumaik vannak, pozitívumaik nincsenek.”

Egy kanadai még rájuk is licitált: „A legrosszabb az, hogy a „diák”invázióval éppenséggel a jobbik egyharmadukat látjuk, akik egyáltalán megengedhetik maguknak a repülőjegyet, azok a földbirtokosok, akiknek több szolgájuk van. Képzeljétek el, hogy ott mennyire megvetendő a többségi népesség, ha a felső középosztályuk most ilyen visszataszítóan viselkedik velünk szemben.”

Az alábbiakban némi ízelítő következik Stanton és a hasonszőrűek eszköztárából, amellyel az indiaiakat próbálják lejáratni, nevetségessé tenni és kifigurázni.



Saját méréseik szerint az indiaiaknak van legkisebb agytérfogatuk a világon, vagyis még az afrikaiaknál is kisebb, ami kétségtelenül egy figyelemreméltó rekord a részükről. India az országok IQ-rangsorában momentán a tisztes 143. helyen tanyázik 76-os átlagos IQ-jával



Az indiaiak büszkék a kiemelkedő matematikai képességükre. Sajnálatos módon a matekversenyeken nyújtott teljesítményük ezt nem igazolja vissza



India mérnökei iránt nagy kereslet mutatkozik világszerte, annak ellenére is, hogy a mérnökhallgatóik alig 5 százaléka alkalmas informatikai és egyéb high tech munkákra



Ami a szakemberképzés jövőjét illeti, az indiai iskolások tananyagából kivették a Darwin-féle evolúciós elméletet és a Mengyelejev-táblázatot

Köztudomás szerint az indiaiak szent állatoknak tartják és istenítik a teheneket, olyannyira, hogy az ürüléküket és a vizeletüket eszik-isszák és szépségápolásra is használják.

Kevésbé köztudott, hogy az emberi végtermékkel is sajátosan intim kapcsolatot ápolnak, ami paradox módon azt jelenti, hogy teljesen mellőzik az intimitást, amikor megválnak tőle, vagyis előszeretettel végzik nagydolgukat a természet lágy ölén, plénum előtt, lehetőleg csoportosan.

Máshol nem számít normális dolognak forgalmas úttest mellett nyilvánosan székelni, Indiában azonban igen:



India megkülönböztetett helyet vívott ki magának a világ fekáliatérképén



Az indiai népesség több mint fele, bagatell 600 millió „ember” nem használja a toalettet



A vidéki indiaiak 23 százaléka annak ellenére sem a latrinát használja székelésre, hogy elvileg van nekik



Egyes falusiak használat helyett imádatuk tárgyának tekintik az újonnan épített árnyékszéküket, és rituális áldozatot mutatnak be hozzá

Forradalmi újítás a multifunkcionális klozet – az indiai találékonyság terméke:



Ha esetleg valakinek kételyei lettek volna, igen, az indiaiak a puszta kezükkel törlik ki a hátsójukat. Ez a séf Angliában is megőrizte ezt az ősrégi kulturális hagyományt ételkészítés közben, és valószínűleg nem számít unikumnak e tekintetben. Jó étvágyat a curryhez!

Az ételelőkészítés sajátosan indiai módszere. Bizonyára ez is egy megőrzendő kulturális hagyomány:

A traktorok valamiért pikkelnek az indiaiakra. Nyilvánvalóan ők is rasszisták. Más magyarázat nem lehet:

Az indiai nőkre fontos szerep hárul országuk vezetésében, teljesen érthető módon, amint azt ez a lélekemelő jelenet is bizonyítja:

Velük ellentétben a külföldi nők nem mindig képesek értékelni az indiai kultúra magasztos mivoltát.

Ezt az észt leányzót alighanem az egzotikum iránti vágy hozta Indiába, de alig két órával a megérkezése után már rinyál a bűz, a zsúfoltság, a kosz, az utcai ételek, egyszóval az indiai lét kvintesszenciája miatt, amelyek nemcsak undorítják, hanem meg is ijesztik. Legszívesebben máris húzna haza az első géppel:

Ez a ferdeszemű nőszemély a maga részéről szintén úgy véli, hogy India a legbüdösebb ország a világon, ahol még a kézmosó kagyló is szaros. Szerinte a repülőtér elhagyása után az intenzív tehéntrágya és emberi testszag egyenesen orrfacsaró, főleg a liftben. Arra is felhívja külföldi nőtársai figyelmét, hogy ne viseljenek kihívó öltözéket, mert különben az indiaiak lotyónak nézik őket. Ez az utazás egy egész életre szóló sokkhatást jelentett számára, de szerinte ez nem rasszizmus, pusztán rossz tapasztalat:

Szerencsére ez a szemüveges, tehát bizonyára szuperzseni indiai filozófus helyükre teszi a dolgokat, arra emlékeztetve a fehéreket, hogy közülük csak a neonáciknak és a Ku Klux Klán tagjainak van faji büszkeségük, és csak ők fajvédők, vagyis csak ők ragaszkodnak ahhoz, hogy a fehér nők fehér gyerekeket szüljenek – ezért ezek baszódjanak is meg –, a szerinte rendes fehérek viszont nem ilyenek, és ezért arra kapacitálja a fehéreket, hogy mondjanak le a fehérségükről és csatlakozzanak az emberi fajhoz, amelynek ő a mintapéldánya.

Ezek után már nyilván minden jóérzésű ember egyetért abban, hogy Stanton nagyon is rászolgált arra, hogy kiseprűzzék a Twitterről, és felszántsák a helyét, sóval behintve.

H. T.