Még ismeretlen okból a zsidók továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy a nemzetiszocialista Németország korszakának karikatúráira hasonlítsanak. Egy „globális” zsidó szervezet felszólít mindenki bebörtönzésére, aki nem tetszik neki, mindenhol, az Északi Sarktól a Déli Sarkig.




Jelenleg senkinek sincs erre magyarázata.

Ron Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke: „Szigorú, kemény, valódi törvényeket kell hozni, amelyek ezeket a gyűlölködőket hosszú időre börtönbe vetik!”

Ami most legjobban hiányzik a világnak, olyan rendkívüli cenzúratörvények, amelyek lehetővé tennék az antiszemiták börtönbe vetését.

Hosszabb időre, mint jelenleg.

Például ebben az országban:






Marshall-szigetek

A zsidók álmát megzavarja az a gondolat, hogy az antiszemitizmus szabadon fejlődik ebben a gyűlöletfészekben. Az emberiségnek fel kell kelnie, hogy nemet mondjon, annál inkább, mert a Talmud szerint egyedül a zsidók emberi lények.

Még senki sem magyarázta meg, hogy a zsidóknak miért kell az egész Földet börtönnel fenyegetniük, hogy mindenki szeresse őket.

Nekem régóta van ezzel kapcsolatban egy egyszerű ötletem: a zsidók klinikailag őrültek.

1. kisebbségi és felsőbbrendűségi komplexus – az utóbbi az előbbi kompenzálására

2. törzsi megalománia – amely az előzőből ered

3. pszichopátia – közömbösség a másokra mért szenvedések iránt az előbbi komplexus igazolására

4. hisztéria – a zsidó agresszióval szembeni minden ellenállás iránti intolerancia.

Mindez a zsidót egy perverz, mérgező, pusztító, különösen pedig gyűlölködő és intoleráns lénnyé teszi.

A zsidó a bizonytalanul emberi formájú gyűlölet, aki képmutatóan az egyetemes szeretet prédikálja, de az ő egyetlen irányába, a saját kizárólagos előnyére.

(Démocratie participative, ford.: H. T.)