Újabb hét, s ahogy az már megszokott, újabb Heti progresszióval gyarapodik a sorozatunk. Mindenkinek köszönöm a beküldött anyagokat, ezeket továbbra is nagy érdeklődéssel várom a hetiprogresszio@kuruc.info címre.

Vágjunk is bele!

3. Legyen „politikamentes” a foci, igaz? Legalábbis ellenségeink ezt szokták hangoztatni, miközben ez az állításuk csak addig terjed, amíg ellentétes véleményről van szó.

Távol álljon tőlem, hogy a cionista, filoszemita Le Pen-t és a Nemzeti Tömörülést vegyem védelmembe, nem is erről van szó, de van valami egészen röhejes abban, amikor a „francia” válogatott ellenük, mint „szélsőjobb” ellen hergel a közelgő választások miatt.



Örülnek egymásnak az "újfranciák" (fotó: Getty Images)

A véleménynyilvánítás egészen piszkos formáját választotta ez a rakat néger akkor, amikor például Eb-sajtótájékoztatóan szólították fel az embereket arra, hogy ne csak elmenjenek szavazni, de szavazzanak a Nemzeti Tömörülés ellen. Mit szólnának, ha egy valódi szélsőjobboldali pártról lenne szó?

Thuram, Mbappé és a többi labdazsonglőr, akiknek maximum az emberek szórakoztatása lenne a feladata, így hát egy olyan ország belügyibe avatkozik bele aktívan, amely még csak nem is tekinthető a hazájuknak. S hogy mennyire van politikai értelemben szavuk, a közelgő választásokon kiderül. Mindenesetre eléggé aggasztó, hogy a modern cirkuszi játéknak is felfogható labdarúgás sportolói politikai ügyekbe ütik az orrukat, befolyásolva ezzel az egyszerűbb emberek gondolkodását.

2. Fogászatra menni nem kellemes dolog. De, hogy még kellemetlenebb legyen, a Dental Fogászat lapot húzott a tizenkilencre és egy homoszexuális „párral” kezdte reklámozni a szolgáltatásait, köztük a szintén nem túl sok jót előrevetítő részletfizetési lehetőséget.



Forrósodik a helyzet a fogdokinál is

Végül is valahol még van is értelme a módszernek. Csak még jobban megutáltatják azt az emberekkel, amit túlnyomó részt amúgy sem szeretnek.

1. Namíbia legfelsőbb bírósága alkotmányellenesnek ítélte azt a törvényt, mely bünteti a férfiak közötti szexuális kapcsolatot – örömködik a Humenonline.

Namíbia (legnagyobb részben a gyarmati örökség miatt) afrikai mércével mérve az élhetőbb országok közé tartozik, ebből vett most el egy darabot a bíróság, amely „alkotmányellenesnek és érvénytelennek” minősítette a szodómiára és természetellenes szexuális bűncselekményekre vonatkozó törvényeket.

Nem vagyunk meggyőződve arról, hogy egy olyan demokratikus társadalomban, mint a miénk… észszerűen indokolható egy tevékenység bűncselekménnyé nyilvánítása csak azért, mert az állampolgárok egy része, esetleg többsége elfogadhatatlannak tartja azt” – írták az indoklásban.

A törvényt még 1927-ben, tehát a gyarmati időkben hozták, de nagyon helyesen megtartották azt Namíbia függetlenné válása után is.



Örülnek a deviánsok az afrikai országban is (fotó: Namibia Equal Rights Movement/Facebook)

A sátáni LMBTQ-jogvédő szervezetek is figyelemmel kísérték a procedúrát, a Namíbiai Egyenlő Jogokért Mozgalom Facebookon üdvözölte a döntést egy „Üdvözlünk Namíbiában – egy szabadnak született Namíbiában” megosztással.

A legfelsőbb bíróság már többször is aknamunkát végzett és homoszexuális „párok” javára ítélt Namíbiában, most pedig a normalitás egy következő bástyáját torpedózta meg. Rend szempontjából különösen aggasztó, ha egy legfelsőbb bíróság csak úgy kispadra küldhet hatályos törvényeket, különösen, ha az intézmény az aberráció pártján áll.

Namíbiával zárjuk tehát e heti sorainkat, hamarosan ismét jelentkezik a Heti progresszió.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info