Pár nappal ezelőtt bemutattunk néhány antifa bohócot, akik Sopronban "harcoltak a fasizmus" ellen, most újabb információk birtokába jutottunk, ami jót tesz a kedvünknek ezen a borongós őszi napon.

Először is nézzünk meg egy jelenetet a szombati napról. Itt éppen a "fasizmus újjáéledésétől" rettegtek, amikor a házban lakó hölgy kijött, és elküldte őket melegebb éghajlatra.

A videón egy bizonyos Hazafi Attila névre hallható illető szerepel. Nevéhez nem túl méltó, de nézzük tovább, mit kell róla tudni.



A szemkilövető példaképpel

„Nekem kapcsolataim vannak... Ha valakinek van egy kis esze, akkor nem akar az ellenségem lenni...” - kelt ki magából a kommunista Hazafi Attila a Facebook-oldalán. A nevetséges fenyegetőzéseinek az oka, hogy a februári antifa támadások után több helyen is megjelent a fotója, amint a Bécsi kapu téren tüntet a Becsület napja ellen.



Hazafi Attila középen (a Levéltár épületét levizelő Papp Gergővel) a Becsület Napja elleni tüntetésen



Hazafi beszédet mond Vajnai Attila és több külföldi kommunista társaságában



Vajnaival és az Osztrák Kommunista Párt tagjával Sopronban

Aki azonban közszereplőként részt vesz egy nyilvános utcai rendezvényen, ahol még le is fotóztatja magát, majd a képeket nyilvánosan megosztja a közösségi oldalán, az miért háborodik fel?

Hazafi Attila azzal tett szert országos ismertségre, hogy 2013-ban jogerősen négy év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla, miután kenőpénz fejében azt ígérte egy gyulai vállalkozóknak, hogy kiváló párt- és politikai kapcsolatai révén pályázati támogatást, valamint kedvező hitelt intéz nekik - írta az Origó 2013. február 26-án.

A táblabíróság folytatólagosan elkövetett befolyással való üzérkedés bűntettében mondta ki bűnösnek Hazafit, aki korábban már hétszer volt büntetve.

Most újfent fenyegetőzik, Facebook-oldalán pedig megígérte, hogy betiltatja a nemzeti szervezeteket. Ahogy fogalmazott: "most rábasztak mert gyökerestől lesznek kigyomlálva”

Türelmetlenül várjuk a fenyegetések beváltását, de addig is megkönnyítjük olvasóink dolgát, és közzétesszük Hazafi üzeneteit. Aki pedig szívesen elmondaná neki a véleményét, az alábbi e-mail címen megteheti: attila.hazafi@gmail.com



Büszke a kommunista tömeggyilkosokra

Alább pedig megcsodálhatunk egy magasröptű eszmecserét:
















(Munkatársunktól)

Frissítés: végünk van...